Orlovi imali sastanak pred Sloveniju, Tadić se izvinio selektoru i saigračima!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 34

Divne vesti

Fudbalska repreznetacija Srbije je odigrala jednu utakmicu na Evropskom prvenstvu i poražena je od Engleske sa 1:0, dok već pred sobom imaju i novi duel, a nekako je najveća tema u našoj selekciji izjava Dušana Tadića.

Nakon meča sa Engleskom, Dušan Tadić je rekao da je on najspremniji i najbolji igrač tima i da je morao da igra, što je naišlo na razne osude javnosti.

Ipak, pred meč sa Slovenijom, naša selekcija je održala sastanak, na kom se upravo Tadić izvinio, što je potvrdio i Fudbalski savez Srbije putem svog sajta u jedno mini saopštenju, koje prenosimo u celosti.

- U hotelu „Maksimilijan” u Augzburgu, gde boravi reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, održan je sastanak stručnog štaba „A” tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije. Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima.

- Reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja sa pripremama za drugi meč na Evropskom prvenstvu. Sutra oko podneva odlazi u Minhen gde su predviđene medijske aktivnosti, kao i zvanični trening.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cv

    18. jun 2024 | 16:25

    Nema on šta da se izvinjava jer je sve rekao kako treba. Ne moze Srbija bez Tadica i to ogromnih 60 minuta nema ko da kreira šanse

  • Душан

    18. jun 2024 | 16:47

    Пикси ОДЛАЗИ.

  • ARS

    18. jun 2024 | 16:34

    Da li svi ovi igrači koi su reprezentacija Srbije zaslužuju da nose ,,GRB" Srbije na čelu sa selektorom koi uporno promoviše da nije bitan krajnji rezultat ? Nije sramota izgubiti od boljeg već je sramota nepoštovati ,,GRB" svoje države ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA