Milenkovića pitali ko je spremniji - Tadić ili Rajković? Evo šta je odgovorio reprezentativac Srbije

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Diplomatski...

Fudbalska reprezentacija Srbije, posle poraza od Engleske sa 1:0, sastaje se sa selekcijom Slovenije u drugom meču grupe C na Evropskom prvenstvu u fudbalu. A, pred ovaj meč, štoper Orlova odgovarao je na pitanja novinara

Pored brojnih pitanja koje se tiču duela sa Englezima, ali i predstojećem, sa Slovenijom, jedno od njih odnosilo se na to kako reprezentativci provode vreme i ko je spremniji Tadić ili Rajković?

- Imamo gejming rum, nas nekoliko igra čoveče ne ljuti se, stalno su tu neki novi izazovi. slobodno vreme koristimo i u teretani. Popunjeno je vreme i zanimljivo je. A, drugo pitanje, ko je spremniji. Morate njih da pitate. Atmosfera je sjajna što smo i pokazali. Momci su sve to pokazali protiv Engleske. Ginulo se za naš dres i grb. Sjajna je atmosfera, ponavljam - ostao je zagonetan Milenković.

Da podsetimo, Srbija igra duri meč na Evropskom prvenstvu u četvrtak od 15 sati.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niški palilulac

    18. jun 2024 | 15:31

    Piksija znam još iz Niša i znao sam da je bio dobar fudbaler ali glup i kao takav nepodoban ni za trenera FK Zaplanjac iz Gadžinog Hana a ne selektora reprezentacije. Igrači koji su izneli kvalifikacije za odlazak na EP ne zaslužuju klupu i potpuno mi je razumljivo Tadićevo nezadovoljstvo iako ne opravdavam način na koji je to pokazao. Tu je i Mitrovićevo nezadovoljstvo izmenom i priča o dobroj atmosferi u reprezentaciji je priča za malu decu. Sumnjam i da je Vlahović bio zadovoljan mestom na kome nikad nije igrao, ali je oćutao. Sledeći put neće.

  • Ds

    18. jun 2024 | 16:21

    Da sacekamo jos ove dve utakmice pa da vidimi kakva je atmosfera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA