Tri osobe pokušale da upadnu u hotel Srbije! MUP morao da reaguje u Nemačkoj!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Skandal

Veliki skandal dogodio se u četvrtak oko 22 časa u hotelu Maksimilijan u kom su smešteni reprezentativci Srbije. Tri momka su probala da uđu u zonu u kojoj je zabranjen pristup, a u kojoj su bili smešteni igrači našeg tima.

Brzom reakcijom pripadnika jedinice za obezbeđenje MUP Srbije, koji su zaduženi za obezbeđenje naših fudbalera, preduzeli su mere i radnje u cilju identifikacije i sprečavanja potencijalne pretnje. Tri osobe su izbačene iz hotela.

Čitava situacija neće previše poremetiti reprzentativce naše zemlje i oni su već tokom današnjeg dana nesmetano obavljali svoje aktivnosti.

Reprezentacija Srbije prvi meč na šampionatu igra u nedelju protiv selekcije Engleske, prvog favorita za podizanje pehara.

(Telegraf.rs)

Video: Hit reakcija Vlahovića na pitanje Ace Stojanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    14. jun 2024 | 21:38

    Albanci provociraju kao i uvek a mi cutimo

  • Alex

    14. jun 2024 | 21:10

    Počinju spletke kao na svetskom!

  • Zaza

    14. jun 2024 | 21:57

    Prvo kako su usli,jel to trzni centar pa moze svako da ulazi i izlazi,drugo kako su izbaceni a ne uhapseni,odma treba proverka ko su,sta su,za sto su usli kad znaju da je tamo zabranjeno.Sramota velika,ako ovi nemci nemogu da cuvaju reprezentacije ,onda igraci su potencijalna meta svakog ko hoce da im nasteti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA