≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Veliki pozdrav za njega": Vlahović se obratio legendarnom napadaču i bivšem prvaku Evrope

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tačnije, Srbin se zahvalio ITalijanu na lepim rečima koje uvek dobije od njega

  • 0
Dušan Vlahović, Konferencija Ausburg Foto: Nikola Tomić

Hvalio je čuveni Kristijan Bobo Vijeri više puta Dušana Vlahovića zbog partija srpskog reprezentativca u Seriji A, dok je u međuvremenu izneo i svoja očekivanja pred Evropsko prvenstvo kada je u pitanju napadač Juventusa.

U intervjuu koji je dao za italijanske medije, Vijeri je poručio da od Vlahovića očekuje da postigne najmanje pet golova na EP, na šta mu je Dušan rekao:

- Video sam šta je izjavio. Te stvari, ti probaš da ne osećaš pritisak, ali kada Vijeri kaže tako nešto onda nije baš svejedno. Zahvalio bih mu se i probaću da opravdam njegova očekivanja. Hvala mu što tako misli, i ranije je govorio lepo o meni i veliki pozdrav za njega - rekao je Vlahović.

Vijeri je, inače, legenda italijanskog fudbala. Igrao je za Juventus, Atletiko Madrid, Lacio, Inter, Milan, Monako, Sampdoriju, Fiorentinu i druge klubove. Osvojio je sijaset trofeja, između ostalog i Ligu šampiona sa Juventusom 1996. godine.

Kristijan Vijeri, Siniša Mihajlović Foto: NICO CASAMASSIMA / AFP / Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA