Čim su čuli da smo iz Srbije, škotski navijači su zapevali bolesnu pesmu o Hariju Kejnu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Neverovatne scene u Minhenu

Luđih navijača od Škota definitivno nema, u šta je ekipa Telegrafa imala priliku da se uveri u četvrtak veče - tokom fešte koju je Tartan Armija napravila u centru Minhena!

Iako je u njihovim venama alkohola bilo verovatno više i od krvi, Škoti ni u jednom trenutku nisu nisu napravili bilo kakav incident. Štaviše, onako pijani uglavnom su se izvinjavali ukoliko se zateturaju i zasmetaju nekome.

Pored toga što toliko vole svoju zemlju, stekao se jasan utisak da istovremeno na drugoj strani mrze Englesku. Otuda i ne čudi što su im prve reči, na pomen da smo iz Srbije, uglavnom bile "F**k England", dok je kapiten te selekcije Hari Kejn bio prvi na udaru.

E, tu su Škoti prešli granicu i nisu štedeli uvrede kada je u pitanju napadač Bajerna. Jasno su stavili do znanja da će navijati za Orlove u nedelju i celo vreme su pevali "Harry Kane's a mongo", aludirajući na to da oni smatraju da je Kejn ograničen i da je osoba sa posebnim potrebama.

Nije izostala ni pesma koja je svojevremeno izazvala veliki skandal na Ostrvu: "Harry Kane lick the windows on the bus." Pesma koja takođe aludira na ponašanje osobe koja je hendikepirana i ograničena.

(Telegraf.rs)

Video: "Fuck England, fuck England"! Pijani Škot se popeo na sto u pivnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA