Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni hrvatski fudbaler brutalno isprozivao Orlove i Piksija: "Nikad neće imati kult reprezentacije!"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žestoka izjava poznatog Hrvata...

  • 39
Joško Jeličić Foto: Printscreen/Youtube

Evropsko prvenstvo u fudbalu počinje danas utakmicom između Nemačke i Škotske, ali pažnju javnosti privukle su kontroverzne izjave hrvatskog stručnog konsultanta Joška Jeličića, izrečene dan ranije.

Bivši fudbaler Dinama i Hajduka i bivši reprezentativac Hrvatske, Joško Jeličić, analizirao je predstojeći EURO u Nemačkoj, a prilikom osvrta na grupu C, u kojoj se nalazi Srbija, izneo je niz uvredljivih komentara.

- Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako... - rekao je Jeličić u emisiji na televiziji "HRT".

Kritike nisu zaobišle ni selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- Njihov problem je što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasniju hijerarhiju, ne u smislu ko je veća zvezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikad neće ni imati kult reprezentacije - dodao je Jeličić.

Ove izjave su izazvale burne reakcije u sportskoj javnosti, dodatno zagrevajući atmosferu pred početak velikog takmičenja.

(Telegraf.rs)

Video: Terzićeva ispovest (2. deo): Kanga mi je trazio 30.000 evra za vrača da pobedimo utakmicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA