≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Englezi angažovali vračaru pred meč sa Srbijom: Fudbaler sa ženom bio na seansi, a evo šta im je rekla

S. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Karte "ne lažu"...

  • 2
Phil Foden Wag Rebecca Cooke vračara Evropsko prvenstvo fudbal EURO 2024 2 Foto-montaža: Profimedia/Shutterstock Editorial/Dave Shopland, Profimedia/PA Images/Adam Davy, Shutterstock

Fudbaleri Srbije i Engleske sastaju se ove nedelje u prvom meču Grupe C na Evropskom prvenstvu u fudbalu, a pred ovaj susret, mediji u Engleskoj ne prestaju da se bave svojim nacionalnim timom. Na meti je posebno Fil Foden, koji je sa svojom partnerkom Rebekom Kuk posetio vidovnjaka u pokušaju da pomogne Engleskoj da osvoji Euro 2024.

Kako prenosi The Sun, igrač Mančester Sitija nekoliko dana pre početka turnira u Nemačkoj, angažovao je vidovnjakinju Kloi Smit, koja mu je "čitala" tarot.  Naime, u izjavi za engleske medije, Kloi je istakla da je uživala u čitanju za "veoma duhovne" Fila i Rebeku.

- Mnogo sreće dolazi Filovim putem, to je sigurno - rekla je ona.

Fil i Rebeka su bili jednako zainteresovani za čitanje, posebno zbog turnira koji je pred njima. Kloi, koja tvrdi da može da se uskladi sa energijom svojih klijenata, dodala je da su oboje veoma ljubazni i da je uživala u čitanju za njih.

Foden je, nakon izvanredne sezone sa Mančester Sitijem, spreman za meč sa Srbijom u nedelju. Izvor blizak Fodenu rekao je:

- Fil je bio jednako zainteresovan kao i Rebeka da se uradi čitanje tarota, posebno s obzirom na veliki turnir koji je na vidiku. Nadajmo se da mu je Kloi rekla da se "fudbal vraća kući"! Fil je veoma povezan sa svojim osećanjima i želeo je da vidi da li Kloi može da mu pruži bilo kakav uvid u budućnost.

Fil Foden je bio toliko impresioniran Kloi da je ponudio popust za njene usluge svojim pratiocima na Instagramu.

Prošlog meseca, zvezda koja zarađuje 200.000 funti nedeljno osvojila je svoju četvrtu uzastopnu titulu u Premijer ligi sa Mančester Sitijem, postigavši zapanjujućih 24 gola.

Njegova poseta vidovnjakinji nada se boljem ishodu nego poslednji pokušaj Engleske da traži intervenciju "viših sila" za osvajanje trofeja, kada je menadžer Glen Hodl angažovao "isceliteljku" Ajlin Drueri na Svetskom prvenstvu 1998. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi dominirao na treningu Srbije, pogledajte kako je tresao mreže

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peđa

    13. jun 2024 | 21:11

    Nama vračara nije potrebna jer će naš selektor bez obzira na rezultat reći da smo mi bili odlični, a rezultatom neka se bave neki drugi.😀

  • taifun

    13. jun 2024 | 20:57

    Jel može ta vračara da vidi koje godine se fmp ponovo gasi i koje će novo ime čova da im smisli jer znate kako kaže čova fmpu niko ne može da zabrani kako će da se zove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA