Gudelj poslao poruku navijačima Srbije koji dolaze na EURO

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Priznao je vezni fudbaler da igračima to mnogo znači

Imaće fudbalska reprezentacija Srbije veliku podršku navijača tokom Evropskog prvenstva, u to nema sumnje - pogotovo od onoh koji godinama žive i rade u Nemačkoj okolini.

Biće tu i navijača koji će doći direktno iz Srbije, kao i ljudi koji su već najavili dolazak iz SAD i Kanade. Momci koji su bodrili Orlove i tokom Mundijala u Rusiji 2018. i Kataru 2022. nisu imali dilemu kada je u pitanju i ovaj EURO.

Upravo za sve njih poruku je imao i reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj koji je u sredu govorio na konferenciji za medije.

- To nam mnogo znači, ostavićemo srce na terenu, da pokažemo da smo došli ovde zasluženo i da pokažemo nešto ekstra državi i navijačima koji su došli da nas bodre.

Podsetimo, Srbija prvi meč na EP igra protiv Engleske u nedelju u Gelzenkirhenu, zatim slede mečevi protiv Slovenije i Danske u Minhenu.

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pokazi

    12. jun 2024 | 19:37

    se uzmi loptu i pravo u gol ❗️ Sinko bolje se ti vrati kuci nije ovo EP za tebe, manje stete imamo kada ti ne igras. Sve ti dobro zelim, samo da te ne vidim na trenu da igras ⚽️ za 🇷🇸❗️

  • Koga

    12. jun 2024 | 19:27

    da gledamo ? Ajde bruko suti ! Pali pravo kuci ! Placi, moli pomoci ti nema kako igrate ! Gubi se vise !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA