Teško mu pao neodlazak na EURO: Griliš se pijan teturao u Dubaiju, prijatelji ga pridržavali da ne padne

 
L. I.
L. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Za njega nije bilo mesta u timu

Fudbaler Mančester sitija Džek Griliš nije mogao da se pomiri sa činjenicom da se nije našao na spisku reprezentativaca za predstojeće Evropsko prvenstvo. Vezista "građana" se trenutno odmara u Dubaiju, a na snimku koji je objavio britanski "Sun" vidi se da je u alkoholisanom stanju, dok ga prijatelji pridržavaju.

Iako je javnost očekivala da će se Griliš naći na spisku putnika, selektor Geret Sautgejt imao je drugačijih zamisli, te je odlučio da ga izostavi. Sada je viđen kako se pijan tetura u luksuznom hotelu u Dubaiju i to u 18.30 časova po lokalnom vremenu.

Griliš i njegovi prijatelji su nakon toga u veselom raspoloženju seli u automobil koji ih je odvezao do plaže.

Kako navodi "Sun", on je u jednom trenutku izgubio ravnotežu te su ga prijatelji pridržavali.

- Bilo je šokantno videti Džeka tako pijanog u 18.30, ali posle svega što je prošao, možda je zaslužio da se opusti.On i njegova pratnja parkirali su se ispred ulaza u hotel u crnom karavanu, a zatim projurili ka baru na plaži. Izgledalo je kao da je grupa već dosta popila. Ako ništa drugo, barem je imao svoje prijatelje oko sebe. Ova epizoda nije umanjila njegovu reputaciju. Izgledalo je kao da ga je izostavljanje sa spiska za EURO jako pogodilo - rekao je jedan od svedoka za "Sun".

Podsećanja radi, 28-godišnji Griliš je jedan od sedmorice fudbalera koji su precrtani sa spiska, a poslednju utakmicu za Englesku odigrao je protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine 3. juna, kada je ušao sa klupe.

Podsećanja radi, Engleska se nalazi u grupi sa Srbijom, Danskom i Slovenijom.

Kako se Džek Griliš "provodio" u Dubaiju možete pogledati ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Vlahović otkrio šta mu je Ibrahimović rekao pred Euro: "Pa... Poželeo je sreću, ali i..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA