Dečak ugledao reprezentativca Srbije i zinuo od čuda: Izraz njegovog lica je nešto najlepše što ćete videti

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Presladak momenat na meču Švedska - Srbija

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je večeras Švedsku u Stokholmu rezultatom 3:0 u poslednjem pripremnom meču za EURO u Nemačkoj, a pored golova i oproštaja od fudbala Zlatana Ibrahimovića, glavni utisak meča je jedan dečak. 

Naime, golove za srpski tim postigli su Sergej Milinković-Savić u 18, Aleksandar Mitrović u 60. i Dušan Tadić u 70. minutu, a na ovom duelu se čuveni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović zvanično oprostio od fudbala, a jedan dečak, koji je izašao pre ovog duela sa igračima na teren imao je svoj momenat sreće kada je ugledao Dušana Vlahovića.

Zanimljivo, kamera je uhvatila momenat kada dečak stajao nedaleko od njega, a onda je video, verovatno, svog omiljenog fudbalera i zinuo od čuda. Odmah je svom drugaru pored saopštio da je napadač Juventusa nedaleko od njih. Oduševljenje je bilo očigledno.

Srbija će prvu utakmicu na EURO odigrati 16. juna protiv Engleske u Gelzenkirhenu. Četiri dana kasnije sledi duel sa Slovenijom u Minhenu, a poslednji rival u C grupi biće Danska, 25. juna, takođe u Minhenu.

(Telergaf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA