Dušan Vlahović o Zlatanu Ibrahimoviću: Odrastao sam uz njega, želim mu svu sreću

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 8

Legendarni Šveđan se oprostio od reprezentativnog dresa

Fudbalska reprezentacija Srbije savladali su Švedsku rezultatom 3:0, u poslednjem pripremnom meču pred odlazak na Evropsko prvenstvo. Orlovi su slavili  golovima Milinković-Savića, Tadića i Mitrovića.

Nakon ovog susreta svoje utiske izneo je Dušan Vlahović. Napadač je naveo da je pobeda došla u pravom trenutku, te da je značajna na polju samopouzdanja.

- Pa, dobro, sigurno da kao što ste rekli u pravom trenutku ali ovo je ipak bila priprema za ono što nas očekuje. Očekuju nas tri jako teške utakmice ali spremni smo. Imali smo dosta vremena za pripreme, imaćemo još 5-6 dana tako da, spremni smo - rekao je Vlahović.

Iako nije postigao pogodak odigrao je izuzetan meč, te je napomenuo da mu prija promena formacije.

- Pa, dobro, mislim da smo malo i navikli, igramo već duži vremenski period tako ali na nama je da se adaptiramo na odluke selektora i kako on odluči tako ćemo igrati - nastavio je Vlahović.

Govorio je centarfor reprezentacije Srbije i o predstojećem Evropskom prvenstvu.

- Očekujemo borbenu Srbiju. Imamo prvu utakmicu protiv Engleske koja je jedna od najvećih favorita na turniru i sigurno jedna od najboljih selekcija na svetu, tako da biće sigurno jako teško ali nećemo se predavati. Korak po korak pa ćemo videti dokle ćemo dogurati - rekao je napadač Juventusa.

Reprezentativnu karijeru je na utakmici sa Srbijom završio Zlatan Ibrahimović. Vlahović je istakao da se sa legendarnim navijačem video nakon ceremonije.

- Jesam jesam, videli smo se kada je završio ceremoniju. Za mene je to jako poseban momenat zato što već par puta smo se sreli i kao da živim dečački san. Ja sam odrastao uz njega, uz te neke igrače i sigurno da je jako lepo. On je danas završio reprezentativnu karijeru želim mu svz sreću u onome što će raditi dalje, i nadam se da ćemo se sresti još neki put - rekao je Dušan Vlahović.

Za kraj je i otkrio šta mu je Ibrahimović poželeo na EURU.

- Poželeo mi je sreću i da postižem golove - završio je pouzdani napadač.

(Telegraf.rs)

Video: Navijačice Švedske se opustile uz alkohol pred meč sa Srbijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    8. jun 2024 | 22:13

    ZA RAZLIKU OD TEBE DUSANE IBRA JE BIO IGRACINA,BORAC ITD A NE KAO TI MANEKWN

  • Alek

    8. jun 2024 | 23:22

    Duki ajde čoveče da te vidimo da grizes kako umes svaki minut protiv Engleza bez trckaranja i da budeš koncentrisan svaki minut i zabijes makar dva komada

  • Zema

    9. jun 2024 | 00:05

    Glumiš nekog italijanskog manekena ili neka umišljena zvezda kad je utakmica za reprezentaciju ništa nisi pokazao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA