Telegraf na treningu Srbije u Stokholmu: Čime je to Piksi zasmejao fudbalere?

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Sjajno raspoloženje Orlova na "Friends Areni"

Nedugo nakon konferencije za medije selektora Dragana Stojkovića Piksija, fudbalska reprezentacije Srbije odradila je poslednji trening pred pripremnu utakmicu sa Švedskom!

Orlovi će u subotu od 18.00 časova imati "generalku" pred odlazak na Evropsko prvenstvo, dok su na teren stadiona "Friends Arena" izašli u i te kako dobrom raspoloženju.

To se videlo i tokom kratkotrajnog razgovora sa Stojkovićem na sredini terena, kada su im Misterove reči izmamile osmehe koji nije spadao ni u nastavku treninga.

Fudbaleri Srbije najpre su radili sa Piksijevim pomoćnikom Kacuhitom Kinošijem koji je igrače zagrejao za ono što sledi, da bi se momci podelili u dve grupe i igrali ševu.

Potom je na red došla i taktika za meč sa Šveđanima, s tim što medijima nije bilo dozvoljeno išta da posmatraju nakon 15 minuta koliko UEFA dozvoljava.

- Čeka nas težak meč sutra, ali s obzirom na to da je za nas poslednji test trudićemo se da odigramo na maksimalnom niovu. Mi smo dva puta igrali sa njima u LN, ovo je treći put u jednom kratkom periodu. Njima je stalo da se revanširaju, a mi da nastavimo taj kontinuitet i da se u što boljem raspoloženju spremimo za odlazak na EURO. Zato će biti uzbudljiva utakmica. Biće promena u odnosu na tim - poručio je Stojković, između ostalog, na konferenciji.

Foto priču sa treninga Srbije možete pogledati ispod, a video snimak na početku teksta:

(Izveštač Telegrafa iz Stokholma - Mario Marić)

Video: Žena plače posle stravičnog pada košarkaša Cedevita Olimpije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micifor

    7. jun 2024 | 22:59

    Čuj čim ih je nasmijao,pa rekao im da će proći grupu.🤪

  • Verovatno ...

    7. jun 2024 | 22:36

    Svi za jednog, jedan za svi

  • Dzoni

    8. jun 2024 | 09:33

    Skup šarlatana...nikada nisam bio manje zainteresovan za gledanje reprezentacije,da su slabi preslabi su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA