Ako je Piksi gledao meč Danska - Švedska, ima razloga za brigu pred EURO

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Danci slavili u komšijskom derbiju

Fudbaleri Danske savladali su Švedsku sa 2:1 u prijateljskom meču u Kopenhagenu na Parkenu, koji je priprema pred Evropsko prvenstvo, a ovaj meč je posebno interesantan i Srbiji.

Orlovi će u grupi na Evropskom prvenstvu igrati sa Danskom, i to poslednji meč grupe 25. juna, dok će 8. juna igrati prijateljski duel sa Švedskom, pa se nadamo da je selektor Dragan Stojković Piksi pomno pratio i analizirao rivale.

Danci su do pobede golovima Hojbjerga u 2. i Eriksena u 86. minutu, dok je gol za Švedsku postigao Aleksander Isak u 9. minutu.

Pošto je Srbija u prvom pripremnom meču za EURO poražena od Austrije sa 2:1, uz prilično lošu igru i bez stvaranja šansi, a pošto je Danska na meču sa Švedskom pokazala ozbiljnu igru, imala 9 šuteva na gol, ozbiljne prilike, Orlovi definitivno imaju razloga za strah kada je ovaj meču u pitanju.

(Telegraf.rs)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS Ortodox

    5. jun 2024 | 21:25

    Pixi je jos jedan u nizu grobara Srpskog fudbala.Za igracku karijeru kapa do poda ali za trenersku cista 0.

  • Neka je zdravo

    5. jun 2024 | 21:11

    To je veliki kapacitet ! On ima i da igra sa San Marinom,Andorom ili Kazahstanom,a ne sa Engleskom

  • misa

    5. jun 2024 | 21:57

    Piksi nezna ni gde je poso ni gde je doso samo neznam razlog zašto je fudbalski savez pozurio da pre neki dan u pazovi piksiju odredi platu od 100000 € mesečno a da prvenstvo nije ni pocelo i nije bitno šta će naša reprezentacija da uradi a logično je da ipak neki uslov postoji i da se imaju rezultati verovatno su mislili da će piksi da napravi rezultate pa da nam ga neko drugi ne otme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA