Brutalno nasilje Engleza, tukli se među sobom, navijači bez karata dobili teške batine

 
 ≫ 
  • 4

Neverovatne scene su se desile na samom ulasku na stadion, pošto je navijačka rulja bez ulaznice probila kapije i krenula na tribine

Na Vembliju je tokom finala Evropskog prvenstva došlo do nekoliko velikih navijačkih incidenata i scena teškog nasilja u kojem su prednjačili Englezi, najviše oni koji su na silu želeli da uđu na meč Italije i Engleske.   

Tokom dana, nedugo pre same utakmice, više stotina engleskih navijača bez ulaznice pokušalo je da provali na stadion, deo njih je u tome uspeo, a oni koji nisu, sada vidimo na videu koji se pojavio - dobili su teške batine, i to od navijača koji su već bili unutra!

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak tuče, na njemu se vidi kako engleski navijači tuku ljude koji su se progurali na stadion pored redara, a širi se priča kako se takođe radi o Englezima. Posebno je loše prošao jedan navijač koji je ostao među poslednjima na podu, što je više navijača iskoristilo te ga brutalno prebilo i tuklo nogama po glavi. Nekoliko trenutaka pre toga vidi se i kako jedan stariji navijač udara snažmo mladića. U jednom momentu opšteg haosa nikome nije bilo jasno ko koga i zašto bije.

Finale Eura na londonskom Vembliju mogli su da gledaju samo oni koji su kupili karte koje su na crnom tržištu koštale i do 50.000 funti, preneli su lokalni mediji.

Nije jasno kako su neki navijači uspeli da probiju prvu zaštitnu ogradu, neki su uspeli da se domognu ulaza na tribine, ali tamo su ih dočekali radnici obezbeđenja koji su im objasnili da ne mogu da uđu bez karata. Ipak, kao što smo mogli da vidimo na videu, redari su imali neočekivanu pomoć navijača iznutra.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA