Engleski reprezentativac progovorio srpski jezik zbog Albanca

 
 ≫ 
  • 2

Filips se oprostio od saigrača iz Lidsa Alioskog

Ukrajina, Makedonija Tajug/AP Foto

Engleski reprezentativac Kalvin Fulips progovorio je srpski jezik prilikom emotivnog pozdrava koji je uputio Albancu Ezdžanu Alioskom, inače članu nacionalnog tima Severne Makedonije!

Filips i Alioski su bili saigrači u Lidsu koji je odlučio da ovom drugom ne ponudi nastavak saradnje psole četiri godine, te otuda i ne čudi poruka desnog beka Gordog albiona na Instagramu.

- Goog luck, brate!You will be missed - napisao je Filips uz dodato srce, što u prevodu znači "Srećno, brate, nedostajaćeš nam."

Ezdzan Alioski Printskrin: Instagram/kalvinphillips

Alioski je za Lids odigrao ukupno 171 meč i dao je 22 gola, a tokom Evropskog prvenstva privukao je veliku pažnju zbog svađe sa Markom Arnautovičem.

Naime, Arnautović je kažnjen utakmicom neigranja zbog toga što je na srpskom jeziku psovao majku Alioskom, da bi se zatim izvinjavao. Međutim, UEFA nije imala milosti...

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Urke

    5. jul 2021 | 20:58

    Pa šta je čudno, pa Srpski mu je maternji jezik ako je sa Kosova, pa nije čudno što mu se obraćaju na Srpskom kad je čovek iz Srbije.

  • Kakva vest.

    5. jul 2021 | 20:12

    Ovo je uspeh za celu Srbiju. Bravo brateeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA