Italijanska novinarka se slikala gola pred meč sa Belgijom!

 
 ≫ 
  • 0

Doduše, intimne delove tela je pokrila dresom Azura

Fudbalske reprezentacije Belgije i Italije u petak veče od 21 čas igraju derbi četvrtfinala Evropskog prvenstva, a Azuri mogu da se pohvale da su za ovaj meč dobili vatrenu podršku!

I to od strane atraktiven novinarke Đorđije Rieto koja je oodlučila da se na dan meča skine gola, a zatim i ogrne dresom Italije, i fotku okači na Instagram - uz poruku:

- Danas je naš red, igramo najtežu utakmicu na Evropskom prvenstvu. Moraćemo da damo sve od sebe, na svakoj lopti. Šta mislite, ko će zaustaviti Lukakua - upitala je Rietova.

Inače, ova devojka je poznata kao velika navijačica Ređine i to nije nikada ni krila, sudeći po fotkama koje kači na Instagramu. Tačnije, kao novinarka, Đorđija i radi za ovaj klub iz Ređio Kalabrije.

Pobednik duela Belgija - Italija u polufinale ide na boljeg iz meča Švajcarska - Španija, a vi u nastavku možete pogledati atraktivne fotografije pomenute novinarke:

Video: Mađarica, Čehinja, Hrvatica i Ruskinja grme, a Slovakinja baca na kolena: Najlepše novinarke na EURO

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA