Takmičenje još nije ni počelo, a mi već imamo najprovokativniju voditeljku na EURO

 
  • 1

Ukrajinka Savina će definitrivno biti u centru pažnje narednih mesec dana

Otišla je selekcija Ukrajine dominantno na Evropsko prvenstvo, bili su prvi u grupi sa Portugalijom i Srbijom, a s obzirom na to s kim igraju na EP u prvoj fazi (Holandija, Makedonija, Austrija) ne bi bilo iznenađenje i da odu u drugi krug.

Skoro svi u Ukrajini veruju u takav scenario, te otuda i ne čudi što se ovom EP daje dosta na važnosti i što se tiče televizijskih prenosa i analiza utakmica.

Upravo će to biti jedna "disciplina" u kojoj će Ukrajinci moći da se pohvale da imaju jednu od najatraktivnijih prezenterki. U pitanju je Darija Savina, top model i influenserka koja ne propušta da na Instagramu kači svoje provokativne fotografije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Savina Daria (@savinadasha)

Upravo na pomenutoj društvenoj mreži Savina je i najavila da će biti jedna od odmaćica EP, i to vodeo snimkom gde je, u crvenoj haljini, privukla veliku pažnju zbog svojih dugih nogu.

Savina je, takođe, tokom sezone pratila i ukrajninske klubove u evropskim takmičenjima, a vi u nastavku možete pogledati neke njene atraktivne fotografije:

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA