Kung fu Vrsaljko: Svi se smeju fudbaleru Hrvatske zbog poteza koji je izveo protiv Belgije

Nikome nije jasno šta je defanzivac Vatrenih hteo da postigne

  • 8
Šime Vrsaljko Printskrin: Twitter/@OutDeContextATM

Pored toga što se piše o lošoj formi Hrvatske pred početak Evropskog prvenstva i porazu od Belgije, u centru pažnje našao se i devfanzivac Vatrenih Šime Vrsaljko zbog jednog poteza koji je izveo pred kraj meča!

Naime, desni bek madridskog Atletika je u 88. minutu izveo jedan bespotreban karate potez u trenutku kada je lopta napušatala teren i nikome nije bilo jasno šta je njime hteo da uradi.

Čak su i belgijski fudbaleri, koji su se nalazili pored aut linije, ostali u čudu posle "starta" Vrsaljka, dok je sam fudbaler postao predmet šale na društvenim mrežama.

Hrvatska je, inače, poražena od Belgijanaca rezultatom 1:0, a jedini strelac na meču bio je Romelu Lukaku u finišu prvog poluvremena.

Svoje učešće na EP Vatreni započinju 13. jula utakmicom protiv Engleske na Vembliju od 15 časova, dok se u grupi nalaze još Škotska i Češka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    7. jun 2021 | 19:26

    Kada budete videli naše da se bacaju tako po nedostiznu loptu i to u prijateljskoj utakmici,onda će vam biti jasne neke stvari.Svaka cast Sime ti si 2.na svetu a ovi sto ti se smeju 20 god gledaju ili bruku ili iz fotelje svoju reprezentaciju.Pametnom dosta

  • Mosa

    7. jun 2021 | 08:05

    A ko se to smeje kad kazete svi se smeju ,evo ja se ne smejem kolege na poslu mu se ne smeju ,na ulici u gradu, kaficu, marketu, pijaci, busu ,komsiluku, ne vidim da mu se bilo ko smeje, zato nemojte ni vi da ga ismejavate samo zato sto je hrvat I jos da tvrdite kako to svi rade.

  • Alan Ford

    7. jun 2021 | 09:08

    Katastrofa od igre njegove, razlog je mozda rastava sa suprugom, ako ovako nastavi, jao njihovoj repki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA