Vreme čitanja: oko 2 min.

Jeste li spremni za najluđe kolo Fantasy Premijer lige? Ako napravite dobar plan, mogli biste do duplih poena

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oni takmičari koji su sačuvali vajld kard ili "fri hit" za ovo kolo mogli bi da dođu do velikog pomaka na tabeli

  • 0
Mančester Junajted - Njukasl Scott Heppell

Posle skoro dve nedelje pauze, vreme je da se vratimo najboljem fudbalu na Ostrvu! Fudbaleri nastavljaju borbu za titulu u Premijer ligi, a naši fenomenalni takmičari samim tim produžavaju put ka velikoj nagradi od 2.000 evra koja sleduje pobedniku Telegraf Balkan Bet Fantasy lige

A ovo kolo moglo bi da bude prelomno i nikada luđe, pošto, ako ste napravili dobru taktiku, mogli ste da "namestite" da vam svi igrači u timu imaju po dve šanse za poene. To naravno neće biti lako i to će moći da urade samo oni koji su sačuvali čip "fri-hit" ili "vajld-kard".

Razlog je taj što ekipe Bornmuta, Brajtona, Lidsa, Notingem Foresta, Lestera, Aston Vile, Čelsija, Liverpula, Mančester junajteda, Brentforda, Vest Hema i Njukasla nadoknađuju svoje utakmice, tako da faktički skoro pola Premijer lige ima takozvano duplo kolo.

A to znači i da vi možete da "duplirate" poene u Telegraf Balkan Bet Fantasy Premijer ligi i da napravite ogroman iskorak u borbi za neku od nagrada. Onu glavnu smo vam već rekli, ali možete da se izborite i za 1.000 evra koliko će pripasti drugoplasiranom timu, odnosno 500 evra koliko ide trećeplasiranom.

Stoga ne čudi što mnogi menadžeri širom sveta sada uglavnom dovode igrače poput Markusa Rašforda, Bruna Fernandeša, Džejmsa Medisona, Ajvana Tonija, a sa druge strane je među najčešće prekriženim Erling Haland koji ima samo jedan meč pred sobom u ovom kolu, a isto tako je i pod znakom pitanja.

Ista takva situacija je i u Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi, gde jednocifren broj poena deli prvih pet pozicija, a možemo da kažemo da je do kraja sve moguće, jer smo svedoci da su promene na tabeli bile "lude".

Ispod pogledajte raspored ovog "duplog kola" Premijer lige i planirajte svoje timove za vikend. Priključite se Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi unosom koda "ak085w" na zvaničnom sajtu Premijer lige ili jednostavnim klikom na link, ako ste već prijavljeni i registrovani.

Erling Haland Foto: Tanjug / AP

PREMIJER LIGA - GW 29

Subota

Mančester siti - Liverpul (13.30)

Arsenal - Lids (16.00)

Bornmut - Fulam (16.00)

Brajton - Brentford (16.00)

Kristal Palas - Lester (16.00)

Notingem Forest - Vulverhempton (16.00)

Čelsi - Aston Vila (18.30)

Nedelja

Vest Hem - Sautempton (15.00)

Njukasl - Mančester junajted (17.30)

Ponedeljak

Everton - Totenhem (21.00)

Utorak

Bornmut - Brajton (20.45)

Lids - Notingem Forest (20.45)

Lester - Aston Vila (20,45)

Čelsi - Liverpul (21.00)

Sreda

Mančester junajted - Brentford (21.00)

Vest Hem - Njukasl (21.00)

Video: Ma, kakva Premijer liga, ovo je ludilo: Poznati Jutjuber iz Londona došao na derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA