Moglo je i mnogo bolje: Haland doneo samo deset poena u duplom kolu Fantasija, bez promene na vrhu lige

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Norvežanin podbacio i razočarao mnoge koji su ga stavili za "tripl" kapitena

Fantastičnom utakmicom između Arsenala i Mančester sitija okončano je još jedno "duplo" kolo u Premijer ligi, a samim tim vreme je da se napravi novi presek i u našem Telegraf Balkan Bet Fantasiju.

Mnogi timovi su u ovoj rundi odlučili da stave čip za "tripl" kapitena na Erlinga Halanda, ali je on malo podbacio. Gol u završnici protiv Arsenala i asistencija u meču sa Aston Vilom donelo je zbirno deset poena Norvežaninu, odnosno 30 ako ste iskoristili pomenuti čip.

Možda bi sve bilo i mnogo bolje da nije bilo one svađe sa Rijadom Marezom oko izvođenja penala. Alžirac je faktički na taj način "oduzeo" svom saigraču četiri poena za gol, kao i eventualni bonus, što kada se pomnoži sa tri donosi između 12 i 21 poena.

Bilo kako bilo, ovakav rasplet situacije nije doneo promene na vrhu našeg Telegraf Balkan Bet Fantasija, gde i dalje gospodari tim "PhD Distance Runner" čiji je menadžer Nikola Raičević. On je imao 83 boda u ovom kolu, a sveukupno je došao do 1.569 bodova.

Neće smeti da se opusti ako bude želeo da ugrabi nagradu. Naime, drugo mesto zauzima Nemanja Stanojević sa svojom ekipom "twister" koja je ugrabila 1.557 bodova do sada. Na trećoj poziciji, ponovo u Top 3 je Stefan Vojinović sa sastavom "six" koji ima 1.551 bod.

Smanjila se razlika i među prvih deset na tabeli Telegraf Balkan Bet Fantasija, pa tako četvrti i peti imaju po 1.548 bodova, šestoplasirani i sedmoplasirani samo po bod manje, a prvog i desetog razdvaja 28 bodova što je dostižno koliko u sledećoj rundi.

A do tada, mi vas pozivamo da se priključite karavanu unosom koda "ak085w" na zvaničnom sajtu Premijer lige ili jednostavnim klikom na link, ako ste tamo već registrovani i prijavljeni.

Video: Najmlađi ima 24 godine i 128 miliona dolara na računu: TOP 10 najplaćenihih fudbalera sveta

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA