Šansa da Haland zablista i donese brdo poena u duplom kolu Fantazija: Pitanje je samo hoće li ga Pep rotirati?

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Norvežanin dva meča nije dao gol, da li će Aston Vila nastradati zbog toga?

Ulazimo u vrlo interesantan deo sezone u Premijer ligi. Sada taktika mora da uskoči i baš sada je vremen kada će se sve lomiti u Telegraf Balkan Bet Fantasiju.

Ovaj vikend donosi nam duplo kolo za Arsenal i Mančester siti, što će reći i neke potencijalno velike šanse za poene u Telegraf Balkan Bet Fantasiju, gde samo nekoliko bodova deli prvih deset na tabeli u borbi za glavnu nagradu od 2.000 evra.

Kao što već dobro znate, dva glavna konkurenta za titulu u Premijer ligi, Arsenal i Mančester siti su ti koji će odigrati dve utakmice u ovom kolu, s tim da je jedan od njih naravno i međusobni okršaj.

Mančester siti pored toga igra protiv Aston Vile, a Arsenal protiv Brentforda, s tim da Tobdžije mogu da se pohvale da će obe utakmice odigrati kod kuće.

Većina je sigurno pre početka ovog kola uspela da se zapita i oko toga da li je sada najpametniji trenutak da se Erlingu Halandu da traka za tripl kapitena. Nije u najboljoj formi, ali bi baš sada mogao da se desi "bum" za kišu poena u Telegraf Balkan Bet Fantasiju.

Pitanje je samo da li će ga Pep čuvati za duel sa Arsenalom i da li će protiv Aston Vile provesti svih 90 minuta na terenu ili će ga delom odmeniti Hulijan Alvarez. Za sada, deluje da je Norvežanin starter sutrašnje utakmice.

Pep Guardiola Pep Gvardiola  trofej Premijer lige Foto: Profimedia/Martin Rickett/PA Images

Ali, nemojte da vas ovo duplo kolo uljljka. Vrlo brzo, za dve sedmice ide i okrnjeno kolo Premijer lige zbog FA kupa u kojem neće igrati mnoge ekipe, a najviše bi moglo da vas pogodi odsustvo Junajteda. Sa druge strane, Tobdžije i Redsi će tada dva puta na teren.

Zato šta čekate? Priključite se Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi na zvaničnom sajtu Premijer lige unosom koda "ak085w" ili klikom na sledeći link, ako ste već registrovani.

Video: Ma, kakva Premijer liga, ovo je ludilo: Poznati Jutjuber iz Londona došao na derbi

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA