≫ 

Telegraf Balkan Bet Fantazi liga: Mitrović nakon neočekivane pauze dobrodošao u svaki tim, Liverpul u zapećku!

Masovno se odriču i napadača Arsenala Gabrijela Žesusa koji je "najimaniji" igrač sezone

  • 2
Aleksandar Mitrović Foto: AP/Tanjug

Zbog smrti kraljice Elizabete, čitavo kolo Premijer lige je odloženo, ali se danas vraća sa osmom rundom, što znači da će Telegraf Balkan Bet Fantazi liga ponovo dobiti zamah u borbi za 2.000 evra! 

Liverpul neće igrati ovog vikenda, a i bez toga su njegovi igrači postali manje željeni u timovima. Prošle godine, Mohamed Salah i Trent Aleksander Arnold bili su neizostavni deo svačijeg kolektiva, što je bio slučaj i sa ovom sezonom, ali su masovno počeli ljudi da ih se odriču.

Njih dvojica su na vrhu liste "sklanjanja", a tik uz njih je i njihovom saigrač Luis Diaz kojeg skoro 400 hiljada nema više u svom sastavu od ovog kola.

Masovno se odriču i napadača Arsenala Gabrijela Žesusa koji je "najimaniji" igrač sezone, a polako i svi menjaju Paskala Grosa čiji Brajton takođe ne nastupa,

Za razliku od ove negativne liste, čak 710 hiljada ljubitelja Fantazija je ubacilo beka Njukasla Kierana Tripijea, a njegovu popularnost imaju i uzdanica Sitija Kevin De Brujne, kao i golmna Nik Poup.

Na pozitivnoj listi se nalazi i naš Aleksandar Mitrović uz Isaka koji je tek došao u Premijer ligu i ima dosta vremena za savladavanje situacije.

Kolo upravo počinje u danas, u petak, sa dva susreta od 21 čas kada će snage odmeriti Aston Vila i Sautempton, te Notingem Foreste i Fulam.

Kako da se prijavim i takmičim za nagradni fond od 3.500 evra u Telegraf Balkan Bet ligi?

1. Posetite zvanični sajt Premijer lige klikom na sledeći link.

2. Sastavite svoj tim od 15 igrača za 100 miliona jedinica. Potrebno je da imate dva golmana, pet odbrambenih, pet veznih igrača i tri napadača. Od njih potom birate 11 fudbalera koji će igrati tokom kola i donositi vam poene.

3. Kada završite sa sastavljanjem ekipe, idite na odeljak "Leagues & Cups".

4. Kliknite na "Create & Join Leagues and Cups", a potom idite na "Join a League & Cup".

5. Nakon toga, kliknite na link "Join Invitational League & Cup" i unesite kod - ak085w i spremni ste za takmičenje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • druga liga

    16. septembar 2022 | 18:47

    niko ga ne zeli u ligi sampiona , ligi evrope pa ni u konferenciji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA