Idealan Fantasy tim za prvo kolo Premijer lige: Kako da krenete sa "maksimalom" i ko bi mogao da iznenadi?

 
 ≫ 
  • 0

Još samo četiri dana dele nas od početka takmičenja, priključite se Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi na zvaničnom sajtu Premijer lige unošenjem koda - ak085w

Preko 1.250 ljudi već se priključilo Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi na zvaničnom sajtu Premijer lige. Četiri dana deli nas od zvaničnog početka takmičenja, što je odličan poziv za sve vas da već danas napravite ekipu i priključite se u borbu za bogat nagradni fond od 3.500 evra!

Pobednik celokupnog takmičenja osvojiće čak 2.000 evra, drugoplasiranom će pripasti 1.000 evra, dok će bronzani osvojiti 500 evra, a uz to Telegraf i Balkan Bet uz sponzore će se truditi da vas svakog meseca i kola iznenade dodatnim nagradama.

Sve što je dovoljno jeste da uđete u našu zvaničnu ligu na sajtu Premijer lige unoseći kod ak085w ili jednostavno ukoliko klinete naredni link, ako ste već registrovani.

Stručnjaci sa sajta Premijer lige nemaju dilemu - Salah mora u sredinu, a Žesus u napad

FK Liverpul - FK Mančester siti Foto: Tanjug/AP

Tradicionalno, pred sam početak Premijer lige, panel stručnjaka daje svoje mišljenje oko toga ko treba da se nađe u idealnom timu za prvo kolo. Problem je, naravno, kako sve uklopiti u dobro poznatih 100 miliona jedinica.

Ipak, kada se podvukla konačna crta, u bordu Premijer lige su se opredelili za formaciju 4-4-2 sa sledećim igračima: Raja - Aleksander-Arnold, Kanselo, Džejms, Perišić - Salah, Maunt, Martineli, Neto - Haland, Žesus.

Nekako potpuno očekivano, i zvanični sajt Premijer lige smatra da sredinu i napad treba graditi na Mou Salahu i Gabrijelu Žesusu. Prvi je tu zbog sjajnih prethodnih sezona, a drugi jer predstavlja otkrovenje u ekipi Mikela Artete u ovom pripremnom periodu.

Naravno, biće nemoguće "uklopiti" sve zvezde na jedno mesto, pa je mesto zavredio i Haland uprkos lošijoj partiji u Komjuniti šildu, a u sredini se nalaze još igrač Čelsija, Mejson Maunt koji bi realno mogao da zatrese mrežu Čelsija, baš kao što bi Martineli mogao da iznenadi u petak protiv Kristal Palasa.

Erling Haland, Mohamed Salah, FK Liverpul - FK Mančester Siti Foto: Profimedia/Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Niskobudžetna opcija je Neto iz Vulverhemptona, koji igra protiv Lidsa u gostima gde se golovi očekuju, pa bi možda bilo poželjno da ga i vi prigrabite za svoj Telegraf Balkan Bet Fantasy tim.

Pomalo neočekivano, stručnjaci su se opredelili za nešto skuplju odbranu koju sačinjavaju Trent Aleksander-Arnold, bez kojeg se jednostavno ne može u šta smo se uverili u Komjuniti šildu za vikend protiv Sitija, a tu je i Kanselo koji bi mogao da sačuva mrežu protiv Vest Hema. Ivan Perišić je popularna opcija, zajedno sa Risom Džejmsom koji ide na Gudison uzdrmanom Evertonu.

Za kraj, golman je spao kao niskobudžetna opcija, ali jedna koja bi mogla da vam se isplati - u pitanju je Raja koji bi uz malo više sreće sa Brentfordom mogao da šokira sve na "King Paueru".

Da li se slažete sa ovakvim odabirom stručnjaka na zvaničnom sajtu Premijer lige ili imate drugačije viđenje? Podelite svoje mišljenje u komentarima.

Kako da se prijavim za Telegraf Balkan Bet Fantazi ligu?

Stadion Kristijano Ronaldo, Hari Kejn, Mohamed Salah, Pep Gvardiola trofej Premijer lige, Balkan Bet Foto: Tanjug/AP, Profimedia, Promo

Sve možete da uradite u nekoliko kratkih koraka. Najpre uđete na zvanični sajt Fantazi Premijer lige.

Potom nađite tab na kojem piše "Leagues & Cups".

Nakon toga, kliknite na "Create or Join Leagues & Cups", a zatim i na "Join a League & Cup".

Od tog momenta vam samo ostaje da uđete na "Join Invitational League & Cup" i da unesete kod Telegrafa koji glasi - ak085w .

Video: Nikad nećeš hodati sam: Navijači Liverpula dočekali svoje igrače posle poraza u finalu LŠ

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA