Na stazi su rivali, a srce im je "ukrala" ista devojka: Ljubavni trougao u Formuli 1

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mladi britanski F1 vozač Oli Berman našao se u centru pažnje zbog ljubavnog trougla u koji su umešani zanosna manekenka Estel Oglivi i njegov suparnik na stazi, vozač Franko Kolapinto.

Berman, koji je ove godine debitovao u Formuli 1 za Ferari, navodno je prekinuo vezu sa Estel, atraktivnom 22-godišnjom diplomiranom pravnicom. Ona je bila prisutna na njegovom debiju u Saudijskoj Arabiji u martu, ali sada se spekuliše da je par raskinuo. Prema pisanju "The Suna", Estel bi mogla da se vrati svom bivšem dečku, vozaču "Williams Racinga", Franku Kolapintu.

Pre nego što su Berman i Estel postali javni par, kružile su glasine da je ona bila u vezi sa Kolapintom. Kako je Berman briljirao u svom debitantskom nastupu, njihov odnos je privukao dodatnu pažnju medija. Ipak, par se nedavno otpratio na društvenim mrežama, što je dodatno podgrejalo glasine o raskidu.

Oli Berman Foto: Tanjug/AP

Još jedan znak koji potvrđuje šuškanja jeste činjenica da je Estel prestala da prati i "Haas" F1 tim, za koji će Berman voziti kao stalni vozač sledeće sezone. Pored toga, ona je ponovo počela da prati Kolapinta na Instagramu, što je dodatno podstaklo nagađanja.

Kolapinto, koji je zamenio Logana Sardžeanta u timu "Williamsa", dokazao je svoj talenat na stazi. Tokom Velike nagrade Azerbejdžana, nakon što je Berman preuzeo vožnju u timu "Haas" umesto suspendovanog Kevina Magnusena, Kolapinto je završio na P8, dok je Berman bio na P10.

Zvanične izjave o ovom ljubavnom trouglu još nisu date, ali je Berman trenutno jedini sa ugovorom za narednu sezonu, dok Kolapinto ima još šest trka da pokaže svoj potencijal i obezbedi mesto u timu.

(Telegraf.rs)

Video: Formula 1 spektakl u Beograd: Bolid "Red bula" protutnjao Trgom Republike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA