Mihael Šumaher ne priča, evo kako komunicira sa porodicom: Procurila informacija o stanju legende Formule 1

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Poslednjih dana septembra Đina Šumaher, ćerka legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera udala se za svog partnera Jaina Betkea i veliki događaj proslavila na Majorci u društvu porodice, prijatelja i bliskih poznanika.

U medijima su se pojavile informacije da je i jedan od najpoznatijih vizača u istoriji bio na venčanju i pored svog zdravstvenog stanja od teške povrede koju je doživeo na skijanju u Francuskoj 2013. godine.

Od tada maltene da nema nikakvih informacija u vezi sa njegovim stanjem i porodica striktno drži sve u tajnosti, dok on boravi u svom domu na Ženevskom jezeru u Švajcarskoj. Zbog toga svaka dodatna vest privlači posebnu pažnju, a jednom prilikom je otkriveno i kako Mihael komunicira sa najbližima, što je sada navodno opet moglo da se potvrdi.

- Mihael ne priča, on komunicira očima i samo tri osobe smeju da ga vide, a ja znam ko su. Preselili su se u Španiji i njegova supruga je u toj kući napravila bolnicu za njega", rekla je ona tom prilikom. Porodica, naravno, nikad nije potvrdila taj trač, kao ni bilo koji drugi - rekla je Elizabeta Gregoraći, bivša supruga gazde poznatih timova u Formuli 1 Flavija Brijatorea.

Još nekoliko detalja otkriveno je sa same svadbe, pa je tako poznato da su zvanice morale da predaju svoje mobilne telefone na ulazu kako neka informacija ne bi procurela, ili naravno fotografija.

Dodaje se da je ceremonija trajala oko pola sata, da su se mladenci zvanično "uzeli" oko četiri časa, dok ostali detalji nisu otkriveni.

(Telegraf.rs)

Video: Bosanka zavela sina Mihaela Šumahera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miladinka

    1. oktobar 2024 | 08:12

    Eto sta su pare boze pomozi Sve sto je zaradio trose svi osim njega tuzno

  • Ljilja

    1. oktobar 2024 | 09:52

    Zivot je takav,jedni zaradjuju, drugi trose...,🙏🙏

  • SVM

    1. oktobar 2024 | 11:20

    Kako god i na koga god se troši,džaba mu sve. Zaključak je da je zdravlje najbitnije. Dao bi on sve vile ,ostrva i bogatstvo da može da hoda,govori i pojede sam najsiromašniji obrok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA