Menadžer koji je stvorio Šumahera i bio kao član porodice "ispaljen" za svadbu: "Ne bih ni došao..."

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ćerka Mihaela Šumahera, Đina, juče se venčala na Majorci i napravila veliku svadbu, ali sve je prilično iznenadila činjenica da na tu svadbu nije bio pozvan dugogodišnji menadžer njenog oca i veliki prijatelj familije Vili Veber.

Poznati menadžer je praktično bio deo porodice, pošto je pored Mihaela, bio menadžer i bratu Ralfu, pa je ova informacija dodatno uznemirila navijače iz sveta Formule 1.

On se oglasio povodom ovoga za časopis "Bild.de" sa blagim osećajem nezadovoljstva, ali i opravdanjem da je bilo drugačije opet ne bi otišao.

- Nisam bio pozvan, ali čak i da jesam, ne bih prisustvovao venčanju. Zdravlje mi trenutno nije najbolje. Nisam imao volje da letim na Majorku - rekao je 82-godišnji Veber.

Veber je imao je ključnu ulogu u osiguravanju sponzora i ugovora za Mihaela Šumahera, uključujući i onaj sa timom Benetton, što je postavilo temelje za Šumaherov uspeh.

Njegov menadžerski stil i veze značajno su doprinele rastu Šumaherove karijere, čineći ga jednim od najuspešnijih vozača u istoriji Formule 1.

Veber je bio blizak sa Šumaherovom porodicom, ali se u kasnijim godinama njihovi odnosi zahladili.

(Telegraf.rs)

Video: Bosanka zavela sina Mihaela Šumahera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA