Sprema se spektakl! Miris spaljenih guma, luda vožnja kao iz filmova i igrica: Beograd je poprište drift trke

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Odrastajući, teško da postoji neko dete koje nije volelo da igra popularnu igricu "Need for speed", ili koje nije maštalo o tome da vozi poput Pola Vokera ili Vin Dizela u franšizi "Fast&Furious". Neki su otišli i korak dalje od te dece, pa su i postali upravo ti ljudi, a oni će sada voziti u Beogradu na trci našeg glavnog grada, koja se održava u subotu i nedelju, 21. i 22. septembra.

Jedan lep beogradski dan je donekle začinila škripa guma koja se mogla čuti na Novom Beogradu, škripa, ali i onaj miris zapaljene gume koji budi adrenalin kod onih koji obožavaju moto sport. To je bio i alarm za ekipu Telegrafa da se odmah zaputi i uveri - o čemu se radi.

Razlog te prelepe buke, ali i tog sjajnog mirisa koji samo budi adrenalin kod ljudi je nešto što će verovatno dirnuti i one fanove automobila, ali i dobrih trka. Ta vest je da će Beograd ovog vikenda biti mesto na kom će preko 50 vozača iz Srbije, ali iz zemalja poput Mađarske i Bugarske doći kako bi vozili drift trke.

Ova trka se organizuje od strane "Tjuning saveza Srbije" na mestu gde je nekad bio buvljak na Novom Beogradu (Blok 43, OTC Novi Beograd), dok su za nju napravili i sve određene pripreme kako bi staza bila u što boljem stanju za najbolje vozače sa ovih prostora.

Telegraf je dobio pravo i da prisustvuje ovom treningu, na kom su učestvovali i naši vozači Luka Popović iz "RacingDiffsa", te Petar Studen i Jovan Jerković iz "PetarStuden drift tima" koji su demonstrirali i kako to sve izgleda.

Ljubitelji brzine, a i adrenalina zasigurno znaju gde će biti ovog vikenda od 10 do 18 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Reakcija Bogdana Bogdanovića na pitanje o povratku u Partizan se neće svideti Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA