Zbog ove devojke je buduća nada F1 u centru skandala

 
 ≫ 
  • 1

Rusi otkrili identitet devojke sa zadnjeg sedišta, u međuvremenu se i ona javila porukom za javnost

Neprimereno ponašanje mladog ruskog vozača Nikite Mazepina, koji je jedan eksplicitan snimak postavio na društvene mreže, privuklo je veliku pažnju javnosti!

Toliku da bi velika nada Formule 1 mogla lako da izgubi mogućnost da sledeće sezone debituje u najbržem karavanu za svoj tim "Has" koji je takođe osudio njegovo neprimereno ponašanje u javnosti.

To što je dirao deviojku za grudi tokom vožnje gradom, a ona istovremeno simulirala oralni seks, ne bi bio nikakav problem da Mazepin pomenuti snimak iz nekog razloga nije pustio u javnost.

Jeste uputio izvinjenje i istakao da će izvući pouke, ali šteta je definitivno učinjena. Međutim, istu pokušava da popravi i dotična devojka čiji identitet su otkrili ruski mediji.

U pitanju je Andrea D'Ival koja je, sudeći po fotografijama na Instagramu,top model i koja je imala poruku za javnost posle svega:

- Samo želim da znate da smo Nikita i ja dugo prijatelji i ništa na onom video snimku nije ozbiljno. Verujemo jedno drugom i ono je samo jedna od naših međusobnih šala. Veoma mi je žao zbog svega, on je divan i nikada ne bi uradio nešto da me povredi - napisala je Andrea na svom Instagram "storiju".

U nastavku pogledajte i fotografije atraktivne Andree zbog koje bi Nikita mogao da ima velikih problema:

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA