≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nik Kirjos jednom objavom najavio "bombu" u svetu tenisa: Australijancima se ovo ni malo neće dopasti

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je Kirjos ozbiljno mislio?

  • 0
Nik Kirjos Foto: AP/Tanjug

Australijski teniser Nik Kirjos ne igra na prvom Grend slemu sezone u Melburnu zbog povrede, ali se, i te kako, dobro snašao ove sezone u novoj ulozi komentatora. Ono što je zanimljivo, jednom svojom objavom uspeo je da izazove veliku polemiku. 

Naime, Kirjos je na društvene mreže postavio fotografiju na kojoj je sa svojim kolegama i prijateljima Stefanosom Cicipasom i Tanasijem Kokinakisom. Uz fotografiju, Kirjos je napisao:

- Stvari bi lepo mogle da izgledaju lepo za Grčku vrlo brzo...-napisao je Nik Kirjos.

Na ovaj način Kirjos je indirektno poručio da je nezadovoljan tretmanom koji ima u Australiji, a "ulje na vatru" dodao je i Cicipas koji je prokomentarisao:

- Dejvis Kup "loading"

Kirjos ima 28 godina, ali je tokom karijere imao mnogo problema sa povredama, zbog kojih je propustio mnoge turnire. Tako, ova izjava dolazi nedugo potšo je govorio o kraju karijere:

- Došao sam do tačke kada razmišljam o životu posle tenisa. Moj menadžer mi kaže da bih mogao da putujem po svetu, komentarišem sport i pravim intervjue sa licima kao što su Gordon Remzi ili Majk Tajson. Realnost je da je moje vreme u tenisu prošlo - rekao je Kirjos, koji se odlično snašao kao novi teniski komentator.

Ostaje da se vidi šta će biti konačna odluka tenisera koji je 2022. godine na Australijan openu osvojio titulu u dublu sa Grkom Tanasisom Kokinakisom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA