Stručni konsultanti Eurosporta prognozirali meč Đoković - Siner: Iznerviraće vas reči Matsa Vilandera

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 8

Podeljeno je mišljenje u studiju

Novak Đoković i Janik Siner će odmeriti snage u polufinalu Australijan opena u utorak od 04.30 na Rod Lejver areni i nema sumnje da je ovo "finale pre finala" i meč koji čekaju svi teniski sladokusci.

Nakon što su završena polufinala u ženskoj konkurenciji, stručni konsultanti Eurosporta su dali svoje mišljenje o ovom meču.

Tako su Mats Vilander i Tim Henman iz strudija dali svoju prognozu, dok su putem video linka to uradile Barbara Šet i Žastin Enan.

Da li Janik Siner može da dobije Novaka Đokovića na Australijan openu u meču u tri dobijena seta? - glasilo je pitanje voditeljke stručnim konsultantima.

Prva je Žastin Enan dobila priliku da "probije led".

- Stavili ste me pod pritisak. Da li Siner može da dobije Novaka? To će biti pitanje. Jeste napredovao, priča o tom procesu, biće ovo velika prilika, zna da će protiv Novaka na Grend slemu naučiti mnogo stvari. Nije uradio to nikada na Grend slemu, jeste u završnici prošle sezone u jednom sjajnom meču. Napredovao je mnogo. Zavisi od mnogo stvari, i jedan i drugi su sjajni teniseri, obojica će hteti da pobede, ići će iz srca, biće takođe i fizička bitka. Koristim džokera na ovo pitanje - našalila se i potom dala odgovor.

Žastin Enan Žastin Enan; Printskrin: Eurosport

- Rekla bih ne trenutno, ali tenis je nepredvidiv i uvek imate iznenađenja. Ja mu želim da pronađe rešenje - rekla je Enan, koja ipak smatra da Novak dobija, iako priželjkuje iznenađenje.

Sledeći je o meču upitan Tim Henman, kome je voditeljka dodala i da će uslovi biti nešto hladniji i pitala koliko će to uticati na tenisere.

Tim Henman Tim Henman; Foto: Profimedia

- Oni nemaju te zahteve koje imaju Medvedev ili Zverev, to ne pravi neku razliku. Siner je napredovao najviše tokom proteklih 6 meseci, način na koji je igrao završnicu prošle sezone, kako je pobedio Novaka, kada jednom pobedite, onda verujete da možete dalje. Iako je ovo drugi format, reći ću da može - rekao je Henman.

Potom je reč dobila Barbara Šet, koja je svoj glas dala Novaku.

- Koliko mečeva zaredom je Novak Đoković pobedio ovde? Ne mogu više ni da brojim. Kako da ga pobedite? Da, naravno da Janik Siner može da uradi to, ali na Grend slemu je to posebno teško. Šta mora da uradi da bi imao šansu? Mora mnogo toga da uradi, da servira perfektno, sa osnovne linije mora da igra agresivno, ima brzinu i to može da uradi. Ali, veliko je pitanje da li može da uradi tokom pet setova. Iskreno, ne verujem. Tako da je moj odgovor ne, iako sam veliki navijač Janika Sinera - poručila je Barbara.

Na kraju, svoju prognozu je dao i Mats Vilander.

Mats Vilander Mats Vilander; Foto: Marko Jovanović

- Ja mislim da može. Igrali su na završnom Mastersu dva puta i na Dejvis kupu. Može da ga pobedi u dva seta, dobio je čak Novaka i u dublu, tako da posle tih nekoliko nedelja vera je tu kod njega - poručio je Vilander, koji se i u prošlosti često isticao prognozama protiv Novaka Đokovića.

Nadajmo se da će i ovoga puta biti podjednako "uspešan".

(Telegraf.rs)

Video: Navijači u Melburnu složni i uvereni u jedno: Đoković pobeđuje Sinera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    25. januar 2024 | 15:22

    Iskreno, više volim kad Vilander prognozira protiv Novaka. Tada ga Novak po pravilu demantuje!

  • ДУШАН КРАИШНИК

    25. januar 2024 | 15:00

    Које Кљусе овај Викандер немогу поднијети успјех Новаков толико Боли да је те а нечувено !

  • Nik

    25. januar 2024 | 14:57

    Najveci, najbolji, neponovljivi GOAT🐐 Nole..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA