Ove fotke mogu da zabrinu Novakove fanove: Đoković u problemima, muči ga disanje, ali i temperatura u Melburnu

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Srpski teniser ima baš težak period

Srpski teniser Novak Đoković igra u četvrtfinalu Australijan opena protiv Tejlora Frica, Amerikanca koji je uspeo da osvoji drugi servis i tako dođe do izjednačenja posle ogromne bitke. Osim Amerikanca, veliki protivnik našeg tenisera jeste i vreme u Australiji.

Od starta turnira, Novak Đoković ima probleme sa virusom, ali i disanjem, što je bio slučaj i u ovom meču, kada je to pokazao još pri kraju prvog seta. On je tada pobesneo na svoj tim jer ga nisu slušali, a takođe je imao određene probleme.

Jasno je da Đokovića muči temperatura u Mleburnu, vreme je izuzetno toplo i sparno, te ne može baš da bude na svom nivou, a to je pokazao i između gemova, kada se dosta često hladio kesama sa ledom. Upravo jednu "seansu" je uhvatio i objektiv kamere, koji ga je uslikao.

Fotografije pokazuju izmorenog Novaka, koji pokušava da sredi temperaturu svog tela, ali izrazi na njegovom licu su poprilično zabrinjavajući.

(Telegraf.rs)

Video: Novak poludeo na navijača: "Siđi i reci mi to u lice!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buda

    23. januar 2024 | 13:47

    Dajte ljudi, klimatizujte da Nolo može da igra. Ostali mogu i na 35 stepeni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA