Đokovićev naredni rival "prevario" najlepšu devojku Australijan opena, ona se umalo ispovraćala od grozote

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Stvarno joj se ovo nije dopalo

Veliko iznenađenje je napravio Tejlor Fric u osmini finala eliminisavši Stefanosa Cicipasa, koji je čini se bio u naletu od početka Australijan opena. Amerikanac je tako potencijalno na putu da vrati samopouzdanje koje ga je krasilo u nekom prošlom periodu, pošto je u međuvremenu ispao iz prvih deset na svetu.

U četvrtfinalu ga u utorak očekuje najteži mogući posao i okršaj sa Novakom Đokovićem, a dan pre susreta odlučio je da provede sa svojom devojkom Morgan Ridl, koja važi za jednu od najlepših dama u svetu tenisa.

U pitanju je manekenka sa kojom se Fric upoznao 2020. godine koja ga prati u stopu gde god da on učestvuje, međutim pitanje je da li će to i dalje činiti nakon ovoga.

Na svom TikTok nalogu Ridl je snimala lajv, a u jednom momentu joj je Fric ponudio kašiku australijskog namaza vedžimajta.

Ona je čitavu sadržinu progutala odjednom, nakon čega je morala da ode da to izbaci iz sebe uz ne baš prijatnu grimasu na licu.

Vedžimajt je namaz koji se pravi od ostataka pivskog kvasca sa dodatkom različitog povrća i vrlo je popularan u Australiji.


(Telegraf.rs)

Video: Nakon tri sata kiše Nole ušao u osminu finala Rima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA