Poznat termin: Evo kada Miomir Kecmanović igra protiv Karlosa Alkaraza na Australijan openu!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Koliko može Miša?

Pored Novaka Đokovića, Srbija ima i još jednog predstavnika u muškoj konkurenciji na Australijan openu, gde će Miomir Kecmanović koplja ukrstiti sa drugim najboljim teniserom sveta, Karlosom Alkrazom u okviru osmine finala ovog turnira.

Kecmanović iza sebe ima sjajan turnir, imao je dva velika preokreta u prethodna dva meča i sigurno veruje da može u istom ritmu da nastavi, iako igra protiv dosta bolje rangiranog tenisera od sebe.

Alkaraz je slabije počeo, ali je pred Miomira Kecmanovića dobio Ženga iz Kine sa 2:0, pošto mu je predao, ali mu je prepustio tek dva gema u ta dva seta, što samo govori o formi u kojoj se trenutno nalazi ovaj 20-godišnji mladić.

Međutim, njih dvojica su već jednom igrali, a tada je Alkaraz slavio posle velike drame, te je sve spremno za ovaj novi duel.

Organizatori su odlučili da duel ova dva tenisera otvori noćni program na Rod Lejver areni, što znači da će izaći na teren od 19 časova po tamošnjem vremenu, odnosno od 09.00 po našem u ponedeljak ujutru.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA