Đoković pobedio, dao zanimljivu izjavu i pomenuo Sabalenku: "Hteo sam da izgubim gem, njoj je ovo smetalo..."

 
S. L.
M. B.
S. L. M. B.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poprilično zanimljiva izjava posle meča

Srpski teniser Novak Đoković na sjajan način je odigrao meč protiv Adrijana Manarina, slavio je sa 3:0, po setovima 6:0, 6:0, 6:3, čime se plasirao i u četvrtfinale Australijan opena, gde i dalje čeka svog protivnika.

Đoković je posle meča imao i jednu znaimljivu izjavu, gde je rekao da je želeo da izgubi gem u trećem setu, nakon što je imao dva savršena seta pre toga.

- Prva dva seta među najboljima u poslednje vreme. Tenzija je rasla na stadionu, zato sam želeo da izgubim taj gem na startu trećeg, da mogu da se fokusiram na to kako da završim meč.

Upitan je potom i o budućem protivniku.

- Fric ili Cicipas? Znamo da smo Stefanos i ja igrali ovde finale, godinama je u vrhu, kompletna igra, fokusiran, već ima mnogo iskustva. Nadam se da će igrati pet setova, duže od šest sati, sa kišom i kvarovima svetla, haha. Šalim se, biće borba, moram da budem spreman - istakao je Đoković.

Odmah zatim je imao i još jednu šalu na račun svoje opreme.

- Jedino što je smetalo Goranu, ali i Sabalenki, jesu plave čarape, pa sam se vratio na bele.

Govorio je potom i o dnevnom meču, kao i partiji protiv Manarina.

- Dnevni meč? Kako sam igrao danas, sviđa mi se da igram dnevni meč, haha. Hvala svima što ste došli, ali, uvek želim da završim posao što pre, sa 3-0, ali dolaze sve teži rivali, kvalitetniji. Nisam razmišljao o tome da se brzo završi, zdravstveno sam bolje, i teniski ide nabolje, zadovoljan sam kako sve ide.

(Telegraf.rs)

Video: Novak poludeo na navijača: "Siđi i reci mi to u lice!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA