GOAT hvalio Novaka divnim rečima, ovaj mu nije ostao dužan: "Jedva čekam da igramo zajedno"

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Najbolji kriket igrač svih vremena Virat Koli sa divljenjem pričao o najboljem teniseru svih vremena

Najbolji kriket igrač svih vremena, Indijac Virat Koli, koji je u svom sportu GOAT, kao što je Novak Đoković u tenisu, pričao je o odnosu sa srpskim teniserom sa kojim je godinama u komunikaciji.

On je u Indiji dao kratak intervju o odnosu sa Novakom, koji je kasnije podeljen na društvene mreže, a koji je stigao i do Novaka, koji je potom podelio snimak i zahvalio se svom prijatelju na lepim rečima.

- Hvala ti za ove lepe reči Virate. Radujem se danu da igramo zajedno kriket i tenis - poručio je Novak.

Inače, u intervjuu je Virat objasnio i kako je došlo do dopisivanja između njega i Novaka na Instagramu.

- U kontaktu sam sa Novakom, jednom sam gledao njegov profil na Instagramu i slučajno pritisnuo dugme poruka. Mislio sam da mu kažem zdravo možda. Onda sam video njegovu poruku u svom inboksu. Nisam je otvorio. Video sam da mi piše, prvo sam proverio da li je pravi nalog, posle sam proverio i bio je pravi. Onda smo počeli da komuniciramo, razmenjujući poruke s vremena na vreme. Česstitao bih mu na svim njegovim fantastičnim dostignućima.

- U pitanju je međusobno divljenje i poštovanje. Lepo je povezati se sa sportistima koji se ističu na najvišem nivopu. Zejedno, na neki način šaljemo poruke inspiracije sledećim generacijama. Imam neverovatno poštovanje prema njegovim uspesima, njegova strast prema fitnesu je nešto što pratim i sam i verujem u to. Mnogo toga nas povezuje, nadam se ako bude dolazio u Indiju i ja budem u zemlji, da ćemo izaći zajedno na nekoliko kafa - poručio je Indijac.

Virat je na kraju rekao i da bi bilo zanimljivo da on i Novak odigraju partiju kriketa i tenisa, a poželeo je Noletu sve najbolje na Australijan openu.

- Novače, želim ti sve najbolje na Australijan openu, znam koliko si dobro pripremljen za ove najveće turnire, nadam se da ćeš imati dobar turnir, Australija je divna zemlja, jedno od mojih omiljenih mesta da igram kriket. Želim ti sve najbolje, čuvaj se - rekao je Virat Koli.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači pred prvi meč Đokovića na AO: Zna se ko je prvi i ko će da pobedi, naš Nole

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA