Ko je atraktivna crnka na Đokovićevom treningu u Melburnu?

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Podsetimo, Nole je sparingovao sa Svinijem

Dejn Svini, Ema Svini Foto: Telegraf

Tokom treninga Novaka Đokovića na Rod Lejver Areni u subotu ujutru, određenu pažnju privukla je atraktivna crnka koja je stajala pored terena!

Međutim, pomenuta devjka nema nikakve veze sa Đokovićem i njegovim timom, već je sestra njegovog sparing partnera sa tog treninga - Dejna Svinija.

Njeno ime je Ema i iskoristila je odličnu priliku da uživo, iz "najboljih redova", gleda Đokovića - čime se pohvalila i putem Instagrama, gde je podelila nekoliko snimaka.

Sam Svini potiče iz radničke porodice. Otac mu je radio kao čistač, dok je mama bila član frizerske kompanije i radi u magacinu u distribuciji.

Klej i Mišel, kako se Svinijevi roditelji zovu, nisu imali sredstava da mu plaćaju časove tenisa, te je sam Dejn "onlajn" prikupio oko 10.000 dolara za početak karijere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Dane Sweeny (@danesweeny_)


Ima startijeg brata Blejka, tu je i poemnuta Ema, dok je otac Klej još ranije preuzeo brigu o Dejnu i postao njegov trener.

Nikada do sada nije igraona Grend slemovima, rođen je 2001. godine, te će mu učešće na Australijan openu biti debi na velikoj sceni.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA