"Jedan igrač, jedan teren, deset titula": Sjajna ilustracija svih Đokovićevih proslava na Australijan openu

 
  • 1

Popularni teniski sajt "skinuo" je čak i modne kombinacije Novaka

Fantastični, sjajni, blistavi Novak Đoković. Srpski teniser uživa posle osvajanja desetog Australijan opena i ukupno 22. Grend slem titule nakon koje se izjednačio sa Rafaelom Nadalom na večnoj listi.

Prvu titulu je naš sjajni Nole u Australiji osvojio još 2008. godine, da bi seriju nastavio tri godine kasnije titulama 2011, 2012. i 2013. godine. Zatim je trofeje podizao 2015, 2016, 2019, 2020, 2021, a na kraju i ove - 2023. godine.

Svaki put, Novak je imao karakterističnu proslavu poslednjeg poena. Ona je ove godine bila jako emotivna, a posle nje otišao do boksa gde mu se nalazila porodica i zaplakao.

Teniski sajt "Tennis TV" uspeo je da "skine" svaku od tih proslava, pa čak i modnu kombinaciju i da je postavi na fantastičnu ilustraciju na kojoj se mogu videti svi uspesi Đokovića u Melburnu od početka.

Od one titule protiv Žoa Vilfrida-Conge 2009. godine, pa sve do ove od pre dva dana. Za večnost, a nadamo se da nije i poslednja.

Video: Ivana Španović: Novakova izjava me nasmejala, napadam zlato na SP

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • w

    31. januar 2023 | 12:45

    Nole volim što ti se moraju zapadni svet poklonit.👏👑😂✍️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA