Ko je atraktivna i prezgodna australijska glumica kojoj je Cicipas poslao poziv? Njen izgled prosto "puca"

 
  • 0

U pitanju je vrlo atraktivna Margo Robi

Prošao je bez ikakvih problema Stefanos Cicipas u polufinale Australijan opena, pošto je danas savladao iznenađenje turnira, Jiržija Lehečku iz Češke (6:3, 7:6, 6:4), a posle meča iznenadio je jednom izjavom u kojoj pominje atraktivnu australijsku glumicu, Margo Robi.

Naime, Cicipas je posle jednog pitanja naglasio Džimu Kurijeru da je upravo zgodna i prelepa Australijanka jedna od njegovih omiljenih glumica, a potom joj je poslao poziv na šmekerski način.

- Jedna od mojih omiljenih glumica je iz Australije, to je Margo Robi. Bilo bi lepo kada bismo je videli ovde - rekao je Cicipas, posle čega je stiglo novo pitanje Kurijera:

- Da li ti to zvanično šalješ pozivnicu Margo Robi? Želim da budem potpuno jasan - rekao je legendarni teniser.

Posle toga, Stefanos je bio potpuno jasan, razrešio je sve jednom rečju.

- Definitivno - odgovorio je on.

Inače, Margo Robi je čak osam godina starija od Stefanosa Cicipasa i jedna je od najzgodnijih i najlepših australijskih glumica. Rođena je 2. jula 1990. godine u Dalbiju u Kvinslendu u Australiji, a njen otac je poreklom iz Škotske.

Neke od njenih najvećih uloga dolaze iz serija "The Suicide Squad", "Terminal", "I, Tonya", kao i čuvenog filma "Vukovi sa Vol Strita".

Loše vesti za Cicipasa jesu da je već venčana za Toma Akerlija od 2016. godine, koji je poznati engleski producent, glumac i režiser. Tokom 2019. godine, poznati časopis "Vog" je proglasio Robijevu za jednu od najglamuroznijih starleta" i bila je proglašena za jednu od najbolje odevenih glumica dve godine uzastopno u izboru "Net-a-Portera".

U 2016. godine je Robijeva proglašena i za najseksepilniju damu po izboru časopisa FHM, a od iste godine je ambasador brojnih brendova poput Kalvin Klajna, Nisana i Šanela, dok je Karl Lagerfeld odlučio da je izabere kao poslednjeg brend-ambasadora pre svoje smrti 2019. godine.

Video: Unuk odveo baku Srbijanku da gleda Noletov meč: Njena sreća nikad veća

(Telegraf.rs)

Video: Vučić sa najmlađim sinom došao da gleda Zvezdu protiv Benfike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA