"Uopšte nije dobro, sve je u Božijim rukama": Novak zabrinuo navijače izjavom o povredi

 
 ≫ 
  • 1

Videlo se na meču protiv Kuakoa da Novak nije na 100 odsto

Novak Đoković je savladao Enca Kuakoa sa 3:1 u meču koji su obeležile povrede, ali i incident sa pijanim navijačima.

Posle meča, Novak se za kamere Eurosporta u intervjuu koji je dao Barbari Šet, dotakao atmosfere na tribinama, velike borbe, ali je zabrinuo i sve navijače izjavom o stanju svoje povrede zadnje lože.

- Bilo je svega, drago mi je da sam prošao kroz sve na ovom meču, u četiri seta, hteo sam da to bude u tri, ali čestitke za njega za borbu koju je pružio. Bile su neke čudne situacije sa kojima smo morali da se nosimo, ali ovo je Grend slem, noćna sesija, morate da budete spremni i na to, može da bude naelektisana atmosfera, u pozitivnom i negativnom smislu, morate da prihvatite to i da se nosite sa tim - rekao je Novak, koji se osvrnuo na nešto sporije uslove za igru.

- Lopte su malo sporije ove godine nego prošlih nekoliko, ja nisam igrao prošle godine, nekoliko igrača se bunilo za to, ja se ne bunim, ali samo ističem da su loptice sporije što vam u ovakvim uslovima otežava da osvajate vinere, posebno protiv nekoga kao što je Enco, koji se sjajno brani. U jednom momentu je servirao sjajno, nije odstupao. Posle toga sam imao dobar start u trećem i četvrtom setu - rekao je Đoković i onda se osvrnuo na stanje povrede.

- Da budem iskren, nije dobro uopšte. Idem dan po dan. Bilo je bolje na prošlom meču, nego večeras. To je sve što mogu da kažem, sada je sve u božijim rukama da mi pomogne, kao i fizio. Nadam se da ću se oporaviti i da ću biti spreman za meč.

Video: Navijači pozdravljaju Đokovića na Australijan openu skoro godinu dana nakon što je deportovan

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.K.

    19. januar 2023 | 14:06

    Brz oporavak 💟🙏 💫🌠✨Napred Novak!🎇🏆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA