Đere bez šansi protiv Dimitrova, osvojio ukupno pet gemova: Bugarin sad čeka Novaka u 3. kolu

 
 ≫ 
  • 0

Griša sa 3:0 porazio našeg predstavnika

Srbija je ostala bez još jednog predstavnika na Australijen Openu.

Posle Kecmanovića, Krajinovića i Lajovića, takmičenje u Melburnu završio je i Laslo Đere koji je prilično ubedljivo poražen od Grigora Dimitrova u drugom kolu - 6:3, 6:2, 6:0.

Činjenica da je naš teniser protiv Bugarina uzeo samo pet gemova i nijedan u trećem setu, mnogo toga govori o igri mačke i miša na terenu. Sav posao Grigor je završio za sat i po vremena.

I u nardenoj rundi Bugarin će udariti na Srbina, ali onog najboljeg.

Novak Đoković nešto pre 10 sati po našem vremenu igra sa Francuzom Encom Kuakom i pobednik tog duela će na megdan Dimitrovu.

Đere je danas naišao na zid, jednostavno meč je od samog starta bio jednosmerna ulica i bilo je samo pitanje koliko će Dimitrovu biti potrebno vremena da finišira meč. Razlika u kvalitetu, danas, bila je ogromna.

Uvodna dva seta su jasno nacrtala sve ono što će se dešavati u poslednjem - demoralisanog Đerea i rutiniranje posla od strane Bugarina koji je naspram sebe imao potpuno razbijenog rivala.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA