Pratite Australijan Open ekskluzivno uz Telegraf!

 
 ≫ 
  • 5

Naša vest je vaš početak dana

Svetska teniska smotra gleda na Melburn - od 16. januara kreće Australijan Open, pohod Novaka Đokovića na desetu titulu prvog Grend slema u sezoni, a sve to ćete moći, zahvaljujući našem specijalizovanom reporteru sa terena, ekskluzvino da pratite na Telegrafu!

Novinar Miloš Bećagović nastavlja svoju ekspediciju "belog" sporta, pa će u ime Telegrafa, posle Dubaija, Rolan Garosa, Serbia Opena i Valensije pratiti i događaje na Australijan Openu sa lica mesta.

Novak se, posle velike nepravde, vraća na svoj omiljeni turnir gde bi mogao osvajanjem da se poravna sa Rafaelom Nadalom po broju Grend Slem titula.

Tu su još Miomir Kecmanović, Filip Krajinović, Laslo Đere i Dušan Lajović koji će uz Noleta predstavljati Srbiju, a u konkurenciji su još i svetska imena poput pomenutog Nadala, ali i Aleksandra Zvereva, Stefanosa Cicipasa, Kaspera Ruda, Janika Sinera, Andreja Rubljova i ostalih.

Izveštaje, blogove, vesti, slike, uzbuđenja, uspehe, razočaranje - sav materijal i emocije dobijaćete direktno iz prve ruke na Telegrafu, gde možete već da pogledate i kako je izgledao prvi dan u dalekoj nam Australiji.

Naša vest je vaš početak dana!

Pratimo Novaka, pratimo sva dešavanja sa Australijan Opena od 16. januara, pratimo Telegraf!

(Telegraf.rs)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA