"Moj život je izmicao kontroli, pio sam svaku noć": Ispovest Nika Kirjosa završila na TV ekranu

 
  • 0

Kontroverzni teniser "gost" u Netfliksovoj seriji

Australijski teniser Nik Kirjos bio je gost prve epizode nove Netfliksove serije "Break point" (ukupno ih ima 10) koja je u suštini teniski dokumentarac i prati najtalentovanije igrače ovog sporta.

Ta prva epizoda bila je posvećena Kirjosu koji je važio za jednog od najvećih talenata u svetu tenisa, ali je u međuvremenu postao verovatno i najkontroverzniji igrač belog sporta.

Kirjos je u seriji govorio o svojim borbama za mentalno zdravlje, dok su gledaocima situaciju pokušali da objasne i njegova devojka Kostin Haci i menadžer Danijel Horsfal.

- Prvih četiri ili pet godina moje karijere bilo je tako haotično. Kada je Horse (Horsfal) bio na turneji sa mnom i birnuo se o meni, mogao je da vidi kako je moje mentalno zdravlje opadalo svake nedelje. Moj život je izmicao kontroli, pio sam svaku noć - rekao je Kirjos, dok je njegov menadžer dodao:

- Nekada sam imao tvoju lokaciju na telefonu i nekoliko jutara sam fizički išao da tražim gde si. U kom si hitelu, u čijoj kući si odseo pre turnira, pre meča. To je bilo teško.

Kirjos je potom objasnio da su njegove borbe promenile njegov odnos prema tenisu kako bi živeo normalnijim životom.

- Bio sam kao "Okej, ne mogu da nastavim ovo da radim." Moram da budem ljubazniji prema sebi. Za svoje mentalno zdravlje. Nikada ne bih mogao da budem jedan od onih igrača koji igraju tokom cele godine. Previše cenim svoju porodicu, bliske prijatelje i Kostin da bih više stavljao tenis ispred toga. Ne mislim da je zdravo. Sad nemam nikakva očekivanja od mečeva. Samo želim da izađem i zabavim se. Da skinem pritisak i onda možemo da živimo više kao normalan život. Ovako je mnogo bolje, to je sigurno.


Video: Nik Kirjos se igra sa ajkulama, dok one seju strah po svetu: Hranio je i ogromne guštere

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA