Navijači dobili ultimatum zbog Đokovića: "Ako ovo uradite, bićete izbačeni"

 
 ≫ 
  • 2

Zanimljiva odluka organizatora

Najbolji srpski teniser Novak Đoković "osetio" je Rod Lejver Arenu prvi put otkako je prošle godine imao problema sa deportacijom, mada se to baš i nije završilo dobro!

Kako smo već javili, Novak je tokom trening meča protiv Danila Medvedeva teren morao da napustio posle 36 minuta zbog povrede - uz napomenu da su navijači isti sa tribina mogli da prate.

Australijski "7 News Melbourne" napravio je prilog o tom Novakovom povratku na "Rod Lejver Arenu" i tom prilikom su istakli da su navijači dobili ultimatum, odnosno da svako ko bude "zviždao" i vikao "buuuu"Noletu biće izbačen iz Melburn Parka.

Takođe, napravili su i anketu u kojoj su navijači govorili o situaciji koja se prošle godine desila sa Đokovićem, a sagovornik je bio i legendarni teniser Pet Keš koji je rekao "palac gore" za srpskog tenisera.

Podsetimo, Australijan open počinje 16. januara i Novak je prvi favorit, dok će pre toga odigrati egzibicioni meč sa Nikom Kirjosom koji je na programu u petak.

Video: Nole nakon što je pregazio Francuza, nikad opušteniji pika fudbalicu na plaži sa svojim timom

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki

    11. januar 2023 | 09:16

    Lakrdija,pa svako navija za svog tenisera.Sad se kao prave dobri.

  • Mirjana

    11. januar 2023 | 11:42

    Nole se bori protiv genozida koji se sprovodi a u tom ucestvuju vlade u Dr skoro svih drzava. Sramota je sto Dr ucestvuju u tome. Nemacki penzioni fond se hvali sa dobitkom u tom fondu. Naravno kada su pobili toliko penzionera.To je ta njihova briznost za stare ljude. Nole hvala ti sto nisi podklekao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA