≫ 

Oglasio se Novak nakon Rafine titule: "Neverovatan borbeni duh je opet pobedio, čestitke na 21. Grend slemu!"

 ≫ 

Najbolji teniser sveta pohvalio je i Ešli Barti na pobedi pred svojim navijačima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika lami
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • w

    31. januar 2022 | 09:03

    Samo na ovaj način si mogo pobedit. Ali ovo nije nikaka pobeda Nadalu.💯🤮

  • Li

    30. januar 2022 | 23:02

    Opet izigravaš dobrog momka? Australijska saga te nije opametila?

  • zile

    30. januar 2022 | 20:37

    Nažalost, intuicija me nikada nije prevarila, nije ni ovaj put. Novak nikada neće postati najuspešniji teniser po broju osvojenih GS, jer mu to neče dozvoliti. Već 3 turnira (otkazan i neodigran Vimbldon 2020. ali odigran RG van termina, diskvalifikacija sa US opena, sada eliminacija sa AO) su mu formalno oduzeli. I to nema nikakve veze sa vakcinacijom, sada bi tek bilo pogrešno da se vakciniše. Njegov problem je što u tom svetu, koji ga ne prihvata, on hoće da se dokaže. Hoće da igra "njihovu igru", a tu nema šansi, jer se igra po "njihovim pravilima". Nije dovoljno psihološki jak da krene u kampanju za koju se zalaže, može samo da ćuti i čestita. Ako se zalaže za zdrav život i protiv vakcinacije, onda treba da bude jedan od predvodnika tog pokreta, jer niko nije siguran šta će se događati sa koronom. Verovatno neće igrati do kraja karijere (osim manjih turnira, GS mu neće dati) ali u slučaju da se njegov stav pokaže kao ispravan postaje simbol sporta i tenisa i čovek koga nisu mogli da ucenjuju. Zamislite Muhameda Alija koji prihvata da se slika u uniformi i s oružjem iako ga nikada ne bi poslali u Vijetnam. Ma koliko veliki bokser, nikada ne bi postao "Najveći svih vremena". On se beskompromisno borio za svoje stavove, pobedio, a to se večno pamti. Da li je imao poraz manje ili više, nikome nije ni bilo važno. Novak mora da brani ideju koju zastupa, po svaku cenu, a ako nije spreman na to, onda u Monte Karlo, Marbelju, žena, deca, uživaj. I povuci se bez srdžbe. Pozdrav!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA