Suze čuvenog Aleksa Koreče: Bivši teniser komentarisao finale AO na španskom kanalu, pa se uhvatio za glavu

 
 ≫ 
  • 0

Emotivno je proslavio trijumf Rafaela Nadala

Španski teniser, Rafael Nadal pobednik je prvog Grend slema u sezoni nakon što je posle velikog preokreta savladao Danila Medvedeva. Čitav meč potrajao je čitavih pet i po sati, a ruski teniser nije uspeo da sačuva prednost od dva seta i tako je dozvolio da Španac uzme svoj 21. trofej na najvećim turnirima.

On je to proslavio veoma emotivno, nije mogao da se smiri ni prilikom samog govora, ali nije bio jedini. Čuveni bivši teniser, Aleks Koreča prenosio je meč uživo na kanalima španskog Eurosporta i posle poslednjeg poena briznuo je u plač.

Kamera se nakratko prebacila u komentatorsku kabinu i pokazala je suze poznatog Koreče, koji nije mogao da se sabere onog momenta kada je Nadal ispisao istoriju. Hvatao se za glavu, glasno je slavio i svima stavio na znanje da je Rafa napravio čudo.

Sada je na Novaku Đokoviću da uzvrati i riternira već na narednom velikom turniru i tako učini večitu trku još zanimljivijom.

Video: Advokat Toma Fila savetuje Novaka Đokovića sta da uradi u vezi sa deportacijom i izbacivanja sa AO

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA