Bivši direktor AO: ''Novak je sledio sva pravila, ako ga deportujete izgubićemo reputaciju''

 
 ≫ 
  • 6

Legendarni dubl igrač ponovo pruža podršku Đokoviću

Pol Meknami, nekada najbolji dubl igrač sveta, poslao je poruku australijskim vlastima u kojoj je stao u odbranu Novaka Đokovića.

Večeras u ponoć počinje suđenje Novaku Đokoviću, nakon kog će se znati da li će najboljem teniseru sveta biti omogućeno da brani titulu u Melburnu ili će biti deportovan iz Australije.

Čitav svet govori o tom događaju, mnoge svetske televizije prenosiće suđenje, a svoj stav po tom pitanju zauzeo je i dvostruki osvajač Australijan opena u konkurenciji dublova, Pol Meknami. On je već dolazio ispred hotela u kom je zatvoren Novak kako bi mu pružio podršku.

Meknami je istakao da je srpski teniser dobio sve dozvole da se pojavi u Australiji i da bi njegovo potencijalno deportovanje iz zemlje nanelo ogromnu štetu ugledu australijskog sporta.

- Novak Đoković, možda i vodeći sportista planete, ovde je da brani svoju titulu. Odobreno mu je da dođe ovde od Tenis Australija, Vlade Viktorije i premijera. Sledio je naša pravila. Ako bude deportovan, naš ugled kao sportske nacije možda više nikad neće biti isti - napisao je on na Tviteru.

Video: Veselje i kolo ispred hotela u kojem je zatočen Novak: Srbi okupirali Melburn

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala gol Radničkom posle tri minuta igre

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma M.

    9. januar 2022 | 16:41

    Niko NE SME da napiše da je NADAL ušao u Australiju 30 decembra POZITIVAN!!!!? Tesko je preksio njihov Zakon, o tome svi ćute?! Diskriminacija na delu,a Novak u zatočeništvu, čak i bez doručka?! Kriminalci dobijaju tri obroka?! Bruka koja neče oprati kengursku vladu nikada?!

  • Reputacija

    9. januar 2022 | 16:18

    Je već izgubljena, političari su se pobrinuli za to, engleski otpaci.

  • Oki

    9. januar 2022 | 16:24

    Nekad cemo valda biti i mi domacini u nekom sportu za Australiju pamti Srbijo pa vrati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA