Kačanov nije sportski podneo poraz od Đokovića: Prozivao na Instagramu i iznervirao Novakove fanove

 
  • 3

Kačanov iznervirao mnoge Novakove fanove svojim komentarom

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Dubaija, pošto je savladao Karena Kačanova sa 6:3, 7:6, čime je zakazao duel protiv Jiržija Veselog, koji je na programu od 16.00.

Rus je bio "tvrd orah", ali Đoković nije dozvolio da izgubi set i na kraju je slavio. U prvom mu je bio dovoljan jedan brejk, dok je u drugom imao prednost brejka, ali se Kačanov vratio u završnici i uveo set u tajbrejk, u kojem je Novak pokazao razliku u klasi.

Posle meča je ATP na svom profilu na Instagramu objavio video dva Novakova spektalularna poena uz komentar "Kakva klasa Novaka Đokovića".

Ubrzo je odgovorio odgovor Karena Kačanova, koji je na to prokomentarisao "Mislim da niste pratili meč da ovo nazovete klasom" uz smajli koji se čudi.

Karen Kačanov Printskrin: Instagram.com/atptour

Na to su se javili i mnogi navijači, pa je dobio više od 60 odgovora, gde su mu mnogi poručili da "manje priča, a više radi", dok je bilo i nekih koji su mu pisali "sočne komentare" na srpskom jeziku.

Video: Novak Đoković: Priča se dosta o Grend slemovima, drugi rekordi se zaboravljaju

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA