Krajinović za Telegraf: "Za dlaku nisam prošao u Dubaiju, verujem da će Novak ići do kraja"

 
 
  • 2

Fića slavi novi rođendan i proslaviće ga pre nego što krene na američku turneju.

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Dubaiju nakon što je eliminisan od strane Mekenezija Mekdonalda u dva seta.

Filip je propustio svoje prilike, iako je bio u prednosti u obe deonice, a na kraju je ključni poen odigran tako što je promašio za dlaku levu liniju, što je i sam priznao.

- Da sam nešto pogodio, neke voleje, verovatno bi se meč okrenuo... Eto, tako se meč i završio, kao što smo videli, ne znam ni da li je milimetar bio aut. Pitanje je da li je bio milimetar, tako bih opisao celi meč. Jednostavno, za dlaku - počeo je Krajinović razgovor za Telegraf nakon meča.

Vetar je duvao, ali Krajinović nije želeo da traži krivca u uslovima.

- Pa, sigurno da da, ali ne volim da pričam o tome. On je svaku svoju šansu iskoristio i odigrao kako treba. Dosta neceva, dosta blizu lopti, dosta sam rizikovao, ali danas mi nije to ušlo i žao mi je što nisam iskoristio šansub da igram četvrtfinale.

Fića slavi novi rođendan i proslaviće ga pre nego što krene na američku turneju.

- Idem kući da proslavim 30. rođendan onako kako umem i znam, malo da se opustim i da posle toga idem u Ameriku, Indijan Vels i Majami, a posle toga ćemo videti. Da se vratim na teren, da treniram, da probam da nađem načine da popravim neke stvari koje mi smetaju na mečevima. Mnogo okršaja propuštam, da li to ima veze za set ili za meč, mnogo puta mi se dešava da gubim brejkove tada i moram da radim na tome i nadam se da će doći bolji rezultati.

Tereni su jako brzi u Dubaiju i nekoliko igrača je već to napomenulo.

- Izuzetno je brza podloga, pogotovo teren 1. Jeste da je malo duvao vetar, ali to se jako dobro oseti na teren. Bile su i senke danas, ali stvarno nisam hteo da pominjem jer su i njemu teški uslovi, ali sigurno da je neverovatno brza podloga. Ne volim da je to tako, ali šta je tu, je. Sada Indijan Vels, volim da igram tamo, imao sam dosta dobre rezultate i idem dalje.

Ostaje samo još jedan Srbin na terenima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a to je Novak Đoković.

- Naravno da može da ode do kraja i ja verujem da će ići do kraja. Oseća se dobro, dobio je prvi meč dosta lako i ja verujem u njega - zaključio je Krajinović.

Video: Novaka navijači dočekali kao božanstvo, pogledajte reakciju kada je prošao pored njih

(Izveštač iz Dubaija, Miloš Bećagović)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    23. februar 2022 | 16:21

    Počeli ste kao Ana Ivanović nekada,,dobro sam igrala, al sam izgubila"!

  • Beli

    23. februar 2022 | 18:41

    Da su mi ,,muda" ispod miške znaš koliki bi mi bio!!! 🤔🥵😵🥴😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA