Huligani u Pazaru razlupali auto poznatoj srpskoj atletičarki, ona im se obratila brutalnim rečima

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Veliki incidenti dogodili su se na početku utakmice Novi Pazar - Partizan izvan stadiona zbog kog je sudija Miloš Milanović čak i prekinuo duel u jednom momentu.

Brzo je nastavljena utakmica, a ubrzo su se pojavili i snimci onoga što se događalo. Detonacije su prouzrokovane pirotehničkim sredstvima koja su navijači Pazara koristili u sukobu sa policijom, a na snimcima se vidi i kako se ubacane kamenice.

Žandarmerija je ubrzo reagovala i smirila situaciju, a nekoliko vozila je oštećeno u sukobu. Između ostalog, jedno pripada atletičarki Teodori Simović.

Dama koja je predstavljala Srbiju na Svetskom prvenstvu u krosu ove godine i koja godinama unazad na dugim prugama brani boje naše zemlje se oglasila putem mreža.

- I to vam se zove ljubav za klub! I to vam se zove navijanje! Došli ste da lomite, a ne da podržite sport i sportiste - napisala je Teodora uz sliku polupanog zadnjeg stakla na vozilu.

Teodora Simović Foto: Printskrin / Instagram / carica.teodora.s

(Telegraf.rs)

Video: "Ponosni smo, ostvarili smo primarni cilj da budemo u Top 10": Rekorderi Srbije sa SP u krosu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uki

    21. oktobar 2024 | 19:30

    Bruka i sramota kad nemaju gde da iskoriste svoju energiju sve to u rudnik

  • Tako

    21. oktobar 2024 | 19:23

    Je počelo i na kosovu

  • Gubernator

    21. oktobar 2024 | 21:22

    Ma čim oni najgnusnije vredjaju sopstvenu državu i čak je i ne smatraju svojom, treba im oduzimati državljanstvo i neka se sele gde god hoće. U Turskoj to redovno radi Erdogan mnogima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA