Armin Sinančević se otvorio za Telegraf: "Imao sam povredu ramena, ciljam preko 22 metra"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Sajam sporta održan je proteklog vikenda na Adi Ciganliji, a mi smo posetili štand Srpskog atletskog saveza i razgovarali sa našim atletičarima nakon završetka još jedne uspešne sezone.

Trenutno najbolji srpski bacač kugle i osvajač srebra na Evropskom prvenstvu u Minhenu 2022. Armin Sinančević podelio je za Telegraf svoja zapažanja nakon kampanje, tokom koje je imao poteškoća sa povredama.

- Naravno, došao sam ovde da upriličim, tu sam ispred Srpskog atletskog saveza. Što se tiče atletike u našoj zemlji, sigurno da napreduje i da imamo sve više i više dobrih atletičara - istakao je Armin, pa nastavio:

- Za ovu moju sezonu mogu da kažem da me je sprečila povreda da napravim bolje rezultate. Celu zimsku sezonu sam propustio zbog povrede ramena i onda nisam mogao sto odsto da se spremim za velika takmičenja. Zato su izostali i rezultati.

Želje su da se 2025. pojavi i u dvorani i na otvorenom.

- Sigurno da planiram i dvoranu i na otvorenom, sve zavisi da ne bude povreda, da se sačuvam, jer i dalje sam malo rovit, ali nadam se da ću učestvovati na svim takmičenjima.

Dodatno je pojasnio šta su mu glavni ciljevi.

- Takmičarski cilj je da se pojavim na sva tri velika takmičenja i da ostvarim što bolje rezultate. Što se tiče ličnog rekorda, nadam se uvek, trudim se da postužem što bolje uspehe i naravno da podižem svoju formu i da to sledeće godine bude i preko 22 metra - prokomentarisao je Sinančević.

(Telegraf.rs)

Video: Majka Adriane Vilagoš blista posle sjajne godine: "Jako sam ponosna, nekad se previše..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    24. septembar 2024 | 13:23

    JOOOOOJ. Poz ga Kolašinac. I on je bacao 22 m AL NIIIIIZBRDOOOO 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA